foto: Xinhua/Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
"Warriors" noraida baumas par Karija nespēlēšanu šajā sezonā
Basketbols
2019. gada 9. novembris, 15:37

"Warriors" noraida baumas par Karija nespēlēšanu šajā sezonā

LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas "Warriors" noraidījusi iepriekš izskanējušās baumas, kas vēstīja, ka kluba līderis Stefens Karijs šosezon vairs laukumā varētu neatgriezties.

Jau ziņots, ka viena no spožākajām NBA zvaigznēm Stefens Karijs pagājušajā nedēļā spēles laikā salauza roku, kamēr viņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" piedzīvoja jau trešo zaudējumu šajā sezonā.

"Bleacher Report" apskatnieks Riks Bačers piektdien vēstīja, ka Karija lūzums izskatoties sliktāk nekā iepriekš bija domāts, tāpēc ir apdraudēta viņa atgriešanās laukumā šajā sezonā. "Warriors" februārī plāno atkārtoti izvērtēt basketbolista veselības stāvokli, bet pēc tam lems par viņa iespējām turpināt sezonu.

Karijs pagājušajā nedēļā pārcieta rokas operāciju un paredzams, ka viņš laukumā nedosies nākamās 45 spēles, tomēr pastāv iespēja, ka līdz sezonas beigām viņš atkal būs ierindā.

Operācija tika veikta Losandželosā, bet operējošais ārsts Stīvens Šins ieteica Karijam atveseļošanās periodam veltīt vismaz trīs mēnešus. Šins ASV ir zināms kā viens no vadošajiem roku speciālistiem.

"Warriors" šīs sezonas sākums nav bijis veiksmīgs, jo astoņos dueļos izcīnītas vienīgi divas uzvaras. Komandā traumas guvuši ne vien Karijs, bet arī Klejs Tompsons (pārrautas krusteniskās saites), Dreimonds Grīns (izmežģīts pirksts), Džeikobs Evanss (muskuļa trauma), Kevons Lūnijs (neiropātija) un debitants Alens Smailagičs (potītes savainojums).