Hokejs
2019. gada 27. septembris, 22:44

Freibergam rezultatīva piespēle zaudējumā pret hokeja leģendu Jaromiru Jāgru

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs piektdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Čehijas ekstralīgas spēlē, taču neglāba Zlīnas "PSG Berani" komandu no zaudējuma.

Zlīnas hokejisti savā laukumā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kladno "Ritīrži" vienībai, kuras sastāvā spēlēja arī kluba vadītājs un īpašnieks, čehu hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs.

Freibergs ar rezultatīvu piespēli izcēlās pirmā perioda 17.minūtē, kad palīdzēja vairākumā panākt 1:1. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja iespaidīgas 23 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

Tikmēr bešā šoreiz palika sezonu rezultatīvi iesākušais uzbrucējs Roberts Bukarts, kura pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" mājās ar 0:3 (0:2, 0:0, 0:1) atzina Brno "Kometa" pārākumu. Turpretī uzvaru svinēja aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja Prāgas "Sparta" vienību, bet zaudējumu cieta aizsargs Guntis Galviņš un Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 3:4 (2:3, 0:1, 1:0) piekāpās "Mlada Boleslav" vkomandai.

Kopvērtējumā no latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk ir "Mountfield" vienība, kas ar 12 punktiem piecās spēlēs ir turnīra vicelīdere.