foto: Ieva Leiniša/LETA
Kambalam pārsista seja un pirmais zaudējums boksera karjerā; Zutis ar vienu sitienu nokautē leģendāru bokseri
Kaspars Kambala cīņu sāka ļoti aktīvi, tomēr daudz precīzu sitienu viņam nepadevās, savukārt jau no otrā raunda ringā dominēja Daniels Riekstiņš.
Citi sporta veidi
2019. gada 22. septembris, 11:23

Kambalam pārsista seja un pirmais zaudējums boksera karjerā; Zutis ar vienu sitienu nokautē leģendāru bokseri

Jauns.lv

Sestdien "Arēnā Rīga" tika aizvadīts cīņu šovs "Pafbet 101 Fighting Championship", kurā kopumā noritēja 12 cīņas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Centrālajā duelī viens no Latvijas labākajiem bokseriem Kristaps Zutis 24 sekunžu laikā pieveica kādreizējo pasaules čempionu Pasaules Boksa organizācijas (WBO) versijā Deniju Viljamsu. Zutis savu pretinieku pārspēja ar pirmo sitienu.

Šobrīd 46 gadus vecais bokseris savā biogrāfijā var dižoties ar faktu, ka savulaik spējis nokautēt pat leģendāro Maiku Taisonu.

Zutis ar vienu sitienu pieveic bokseri, kurš kādreiz nokautēja Taisonu

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "Pafbet 101 Fighting Championship" 24 sekunžu laikā pieveica bijušo pasaules čempionu ...

gallery icon
52

Zutis savā profesionāļa karjerā tagad izcīnījis septiņas uzvaras, visās pretinieku nokautējot, piedzīvojis divus zaudējumus un divas reizes cīņu noslēdzis neizšķirti. Tikmēr Viljamss aizvadīja savas karjeras 82. cīņu. Viņš izcīnījis 53 uzvaras, no kurām 40 gūtas ar nokautu, bet cietis nu jau arī 28 zaudējumus.

Tomēr par vakara naglu daudzi uzskatīja revanša cīņu starp starp bijušo basketbolistu Kaspara Kambalu un kādreizējo hokejistu Danielu Riekstiņu.

Kambalam pārsista seja un pirmais zaudējums boksera karjerā

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šova "Pafbet 101 Fighting Championship" ietvaros trešajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās ...

gallery icon
62

Abi sportisti jau cīnījās šogad maijā, kad pārāks izrādījās Kambala, bet Riekstiņam vienā no epizodēm izdevās 40 gadus veco basketbola leģendu izmest no ringa.

Šoreiz 24 gadus vecais Riekstiņš uzvaru izcīnīja jau trešajā raundā, kad Kambalam tika piespriests tehniskais zaudējums.

Kambala boksam pievērsās 2007.gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē, abās uzvarot ar nokautu, bet 2008. gada jau debitēja profesionālajā boksā. Pirmā cīņa, kurā viņš izgāja uz ringa noslēdzās neizšķirti. Nākamās trīs cīņas Kambala uzvarēja, turklāt divas no tām ar nokautu. Drīz pēc tam viņš pameta boksu un atgriezās basketbolā. Pēc basketbolista karjeras noslēgšanas Kambala pamanījās aizvadīt divas cīņās, kurās vispirms pieveica baltkrievu Aliaksandru Ņiahajčiku un Riekstiņu, bet nu zaudējums tam pašam Riekstiņam kļuvis par pirmo Kambalam aizvadītajās septiņās boksa cīņās.

"Pafbet 101 Fighting Championship" cīņu vakars "Arēnā Rīga"

Sestdien "Arēnā Rīga" tika cīņu šovs "Pafbet 101 Fighting Championship", kurā kopumā tika aizvadītas 12 cīņas.

gallery icon
336

Tikmēr jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonim Riekstiņam iepriekšējā cīņa pret Kambalu bija debija profesionālajā boksā. 24 gadus vecais Riekstiņš vēl 2016./2017.gada sezonā aizvadīja dažas spēles Latvijas hokeja čempionātā, pārstāvot “Mogo” vienību, bet iepriekš sliktu slavu ieguva pēc incidenta hokeja laukumā, kurā kādam no sāncenšiem ielauza galvaskausu.

Kambala un Zutis "101 Fighting Championship" atklātajā treniņā

gallery icon
31
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās