foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: Nīderlandes sieviešu volejbola izlasei ir ļoti interesants fiziskās sagatavotības treneris
Rets Larsons savā treniņu metodikā izmanto ļoti retus elementus.
Citi sporta veidi
2019. gada 28. augusts, 13:29

VIDEO: Nīderlandes sieviešu volejbola izlasei ir ļoti interesants fiziskās sagatavotības treneris

Jauns.lv

Nīderlandes sieviešu volejbola izlase turpina gatavoties cīņai par vietu Tokijas olimpiskajās spēlēs. Nozīmīgu lomu komandas gatavībā ieņem fiziskās sagatavotības treneris Rets Larsons, kurš specializējas ātruma un spēka īpašību uzlabošanā. Rets pēdējā laikā kļuvis par savdabīgu sociālo tīklu zvaigzni.

Sociālajos tīklos klejo video, kurā Rets Larsons vada Nīderlandes volejbolistēm pirmsspēles iesildīšanos ļoti interesantā veidā, izmantojot arī dažādus deju elementus - tostarp "Boogie" un "Moonwalk".

Pats Larsons gan nav līdz galam apmierināts par šādu sava darba reklāmu, jo, kā viņš pats apgalvo, pirmsspēles rutīna sevī ietver ne tikai bugī dejas, bet arī daudz ko citu.

foto: ekrānuzņēmums no video
Rets Larsons savā treniņu metodikā izmanto ļoti retus elementus.

Rets Larsons arī treniņu procesā un iesildīšanās gaitā izmanto dažādus vingrinājumus, ko īsti nav nācies redzēt darbībā. Vai tā būs pareizā metodika un tā nesīs augļus, mēs, visticamāk, redzēsim janvāra sākumā, kad tiks dalītas pēdējās ceļazīmes uz Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Interesanti, ka Rets Larsons iepriekš strādāja ar Ķīnas sieviešu volejbola izlasi, kam izdevās jau kvalifikācijas turnīrā kvalificēties olimpiskajām spēlēm.

Nīderlandes sieviešu volejbola izlase pēdējos gados ir starp vadošajām pasaulē, tomēr tai pagaidām nav izdevies kvalificēties Tokijas olimpisko spēļu sacensībām, jo kvalifikācijas turnīrā Itālijā uzvarām pār Beļģiju un Keniju sekoja zaudējums pret mājiniecēm. Nīderlandietēm palikusi vēl viena iespēja Eiropas zonas kvalifikācija, kurā tiks noskaidrota vēl viena Vecā kontinenta komanda, kas pievienosies jau noskaidrotajam dalībnieku septiņniekam (Japāna, ASV, Ķīna, Krievija, Serbija, Itālija, Brazīlija) un citu reģionu (Āzija, Āfrika, Ziemeļamerika, Dienvidamerika) vienai uzvarētājai.