foto: AP/Scanpix
Sentluisas "Blues" noslēdz jaunu 3 gadu līgumu ar galveno treneri
Berubē par "Blues" pagaidu galveno treneri tika iecelts vien pērn novembrī, kad sezona jau bija sākusies.
Hokejs
2019. gada 25. jūnijs, 22:24

Sentluisas "Blues" noslēdz jaunu 3 gadu līgumu ar galveno treneri

Jauns.lv / LETA

Šovasar pirmo reizi Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu ieguvusī Sentluisas "Blues" komanda noslēgusi jaunu līgumu ar galveno treneri Kreigu Berubē.

Fani Sentluisā jūk prātā un svin "Blues" uzvaru Stenlija kausa finālā

Fani Sentluisā izgāja ielās, lai atzīmētu "Blues" uzvaru Stenlija kausa finālā. Finālsērijas izšķirošajā - septītajā - spēlē "Blues" hokejisti izbraukumā ...

gallery icon
28

Ar Berubē noslēgts trīs gadu līgums.

Berubē par "Blues" pagaidu galveno treneri tika iecelts vien pērn novembrī, kad sezona jau bija sākusies. Tobrīd tā bija viena no Rietumu konferences vājākajām komandām, bet pēcāk vienība spēja kvalificēsies izslēgšanas turnīram un iegūt savā vēsturē pirmo Stenlija kausu.

foto: AP/Scanpix
Berubē par "Blues" pagaidu galveno treneri tika iecelts vien pērn novembrī, kad sezona jau bija sākusies.

Kopā ar "Blues" komandu 53 gadus vecais Berubē izslēgšanas turnīra sērijās uzvarēja tādas vienības kā Vinipegas "Jets", Dalasas "Stars", Sanhosē "Sharks" un Bostonas "Bruins", kas Stenlija kausa finālā tika pieveikta septiņu spēļu sērijā.

Pēc Berubē stāšanās pie stūres "Blues" regulārajā čempionātā guva 38 uzvaras un cieta 25 zaudējumus, no kuriem seši bija pēc pamatlaika beigām. Janvāra un februāra mijā vienība arī izcīnīja 11 uzvaras pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

Berubē tika nominēts arī šī gada Džeka Edamsa balvai, ko pasniedz līgas labākajam trenerim, bet to beigās ieguva Ņujorkas "Islanders" stūrmanis Berijs Trocs.

Berubē "Blues" treneru kolektīvam pievienojās 2017.gada jūnijā, bet pirms tam viņš kā galvenais treneris bija strādājis Filadelfijas "Flyers" komandā un Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.