foto: Zane Bitere/LETA
Rīgā notiekošais KHL pārbaudes turnīrs vairs netiks saukts "Latvijas Dzelzceļa" vārdā
Rīgas "Dinamo" hokejisti pirms spēles pērn "Latvijas Dzelzceļa" kausā.
Hokejs
2019. gada 14. jūnijs, 16:33

Rīgā notiekošais KHL pārbaudes turnīrs vairs netiks saukts "Latvijas Dzelzceļa" vārdā

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" ilggadēji organizētais pirmssezonas pārbaudes turnīrs vairs netiks dēvēts par "Latvijas Dzelzceļa" kausu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēsta "Dinamo" mājaslapā pieejamā informācija, "Latvijas Dzelzceļa" kauss turpmāk tiks dēvēts par Tradicionālo pirmssezonas pārbaudes turnīru, bet tā norises vieta paliks tā pati - "Arēnā Rīga".

Jau iepriekš tik ziņots, ka turnīrā dalību apstiprinājušas četras KHL vienības - Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", kuras rindās būs arī leģendārais Krievijas hokejists Pāvels Dacjuks.

Tradicionālais turnīrs notiks no 20. līdz 25. augustam.

Pirmā spēle uz "Arēna Rīga" ledus paredzēta 20. augustā, kad turnīru iesāks ar "Ak Bars" un Minskas "Dinamo" komandas, bet Rīgas "Dinamo" pirmā pretiniece būs "Avtomobilist" un šī spēle paredzēta 20. augusta vakarā plkst.19.30.

Rīdzinieki augusta sākumā piedalīsies pārbaudes turnīrā Sočos, kur bez Latvijas kluba un vietējās komandas startēs arī "Lokomotiv", Sanktpēterburgas SKA un Krievijas olimpiskā izlase.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.