foto: AFP/Scanpix
Lieliskais Karijs nodrošina "Warriors" komandai otro uzvaru pār "Trail Blazers"
Stefans Karijs guva 37 punktus, turklāt veicināja komandas izrāvienu pēdējo četru minūšu laikā.
Basketbols
2019. gada 17. maijs, 09:01

Lieliskais Karijs nodrošina "Warriors" komandai otro uzvaru pār "Trail Blazers"

Jauns.lv / LETA

Lielisku sniegumu demonstrējot Stefanam Karijam, iepriekšējo divu gadu čempione Goldensteitas "Warriors" ceturtdien guva otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences finālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Warriors" basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 114:111 (29:31, 21:34, 39:24, 25:22) pārspēja Portlendas "Trail Blazers", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties priekšgalā ar 2-0.

Karijs lieliski turpina aizvietot traumēto "Warriors" zvaigzni Kevinu Durantu. Šoreiz viņš iemeta 37 punktus, turklāt veicināja komandas izrāvienu pēdējo četru minūšu laikā, no 100:108 panākot 114:111. Vēl pašā otrā puslaika sākumā Portlendas vienība atradās vadībā ar 17 punktu pārsvaru, tomēr pašreizējie NBA čempioni ātri vien to likvidēja, trešajā ceturtdaļā pamanoties kopumā gūt 39 punktus.

"Mēs nozagām šo uzvaru. Lielāko daļu spēles "Trail Blazers" bija labāki par mums, tomēr ar tādām situācijām jau iepriekš esam saskārušies. Mūsu pieredze mums palīdzēja," uzskata "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.

Mājinieku saspēles vadītājs Karijs šo maču noslēdza arī ar astoņām rezultatīvām piespēlēm un astoņām atlēkušajām bumbām, bet 24 punktus pievienoja Klejs Tompsons.

Savukārt "Trail Blazers" rindās ar 23 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Damjans Lilards, bet 22 punktus iemeta Kristians Džeimss Makolums.

Sērijas nākamie divi mači notiks Portlendā.

Tikmēr Austrumu konferences finālā regulārā čempionāta uzvarētāja Milvoki "Bucks" ar 1-0 ir vadībā pret Toronto "Raptors".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās