foto: Zumapress/Scanpix
Reslinga šova laikā ringā saļimst un mirst slavens cīkstonis un kino zvaigzne
Silvers Kings bija slavens ar savu masku, ko valkāja arī ikdienā.
Sporta zvaigznes
2019. gada 12. maijs, 15:30

Reslinga šova laikā ringā saļimst un mirst slavens cīkstonis un kino zvaigzne

Jauns.lv

Meksikāņu reslinga zvaigzne Silvers Kings sestdienas vakarā miris ringā, piedaloties "Greatest Show of Lucha Libre" šovā Londonā, vēsta BBC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Slavenais aktieris zaudēja cīņa ringā un palika guļot. Pasākumā iesaistītie sākotnēji Silvera Kinga (īstajā vārdā Cezars Kutauemoks Gonzaless Barrons) gulēšanu ringā uztvēra kā daļu no izrādes, tāpēc arī savlaicīgi viņam netika sniegta medicīniskā palīdzība, tomēr, saprotot, ka pagājis pārāk ilgs laiks, ringā devās mediķi, kuri centās glābt 51 gadu vecā cīkstoņa dzīvību.

Medicīnas darbinieki vairs nespēja glābt Silvera Kinga dzīvību. Sākotnēja informācija liecina, ka viņš miris pēc sirdslēkmes.

foto: Greg Trencher / SWNS / Scanpix
Kadrs no liktenīgās cīņas.

Reslings ir cīņas elementus imitējošs šovs, ko daudz nezinātāji var uztvert par patiesu. Izrādē tiek apvienoti cīņas sportu, akrobātikas un aktiermākslas elementi. Īpaši populārs tas ir Meksikā un ASV, bet tam ir miljoni sekotāju visā pasaulē.

Plašākai publikai Silvers Kings palicis atmiņā pēc filmēšanās Holivudas kinolentē "Nacho Libre" (latviski "Načo"), kur viņš bija viens no slavenā komiķa Džeka Bleka pretiniekiem reslinga ringā.

Dažādi Cezara Barrona cīņu biedri, pieminot savu draugu, minējuši, ka tieši šādā veidā - reslinga ringā - Silvers Kings būtu vēlējies doties mūžībā.