foto: AP/Scanpix
Kurucs dodas laukumā, taču neglābj "Nets" no zaudējuma NBA līdervienībai "Bucks"
Kurucs iepriekšējā mačā sasita labās kājas ceļgalu, tāpēc viņa atgriešanās laukumā bija zem lielas jautājumu zīmes.
Basketbols
2019. gada 2. aprīlis, 08:20

Kurucs dodas laukumā, taču neglābj "Nets" no zaudējuma NBA līdervienībai "Bucks"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien, spītējot iepriekšējā mačā gūtajam nelielajam savainojumam, devās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, tomēr neglāba Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 121:131 (20:35, 34:24, 35:32, 32:40) piekāpās NBA līdervienībai Milvoki "Bucks", ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Kurucs maču sāka starta pieciniekā un guva četrus punktus, laukumā pavadot 16 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no četriem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet aizmeta garām savu vienīgo divpunktnieku.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, divas reizes kļūdījās un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar viņu laukumā ielaida par 15 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrs sliktākais rādītājs komandā.

Kurucs iepriekšējā mačā sasita labās kājas ceļgalu, tāpēc viņa atgriešanās laukumā bija zem lielas jautājumu zīmes.

"Nets" komandā ar 28 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās D'Endželo Rasels, 24 punkti bija Kerisam Levertam, kamēr 20 punktus guva Demarre Kerols.

"Bucks" komandā ar 28 punktiem un 11 bumbām zem groziem izcēlās Jannis Adetokunbo, kura spēlēšana pirmdien arī bija zem jautājuma zīmes. Vēl uzvarētājiem 29 punktus iemeta Ēriks Bledso, bet 22 punkti bija Džordžam Hilam.

Kurucs savu vienīgos punktus no spēles guva trešajā minūtē, kad grozā raidīja "trejaci" un panāca 6:11. "Nets" aizvadīja neveiksmīgu pirmo nogriezni, kurā nonāca iedzinējos ar 22 punktiem. Lai gan otrajā un trešajā ceturtdaļā dažas reizes izdevās pārņemt vadību, tomēr "Bucks" mājiniekus tālu neatlaida un vadībā bija visu ceturto ceturksni, svinot uzvaru ar 131:121.

"Nets" ar 39 uzvarām 78 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Bucks" ar 58 panākumiem 78 dueļos ir pirmā Austrumos un visā līgā.

Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Toronto "Raptors". Pēc tam nedēļas nogalē gaidāmas divas spēles viesos - vēlreiz pret "Bucks" un Indiānas "Pacers", bet regulārā čempionāta noslēgumā savā laukumā būs jāuzņem Maiami "Heat".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās