foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto/Sipa USA/ Vida Press
Strēlnieka komandas biedram Spanulim sezona beigusies
Grieķijas basketbola zvaigzne Vasilis Spanulis.
Futbols
2019. gada 30. marts, 17:02

Strēlnieka komandas biedram Spanulim sezona beigusies

LETA

Jāņa Strēlnieka pārstāvētās Pirejas "Olympiakos" komandas saspēles vadītājam Vasilim Spanulim traumas dēļ sezona ir beigusies, vēsta Grieķijas basketbola klubs.

36 gadus vecais Spanulis traumu guva ULEB Eirolīgas 26.kārtas mačā un nākamajos trīs dueļos laukumā nav devies. "Olympiakos" kapteinim tika konstatēts potītes cīpslas plīsums.

Spanulis šajā sezonā vidēji vienā Eirolīgas mačā veica 5,1 rezultatīvu piespēli, kas ir ceturtais labākais rādītājs turnīrā, kā arī guva 10,2 punktus.

Tāpat laukumā vēl nav atgriezies Strēlnieks, kurš pirms mēneša Pasaules kausa kvalifikācijas mačā guva kājas muskuļa plīsumu, kā rezultātā viņam tika prognozēts aptuveni mēnesi ilgs ārstēšanās periods.

Strēlnieks šajā sezonā 20 ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guvis 8,8 punktus, veicis 2,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 1,9 atlēkušās bumbas. Savukārt Grieķijas čempionātā viņš 13 mačos caurmērā guvis 6,3 punktus un veicis 2,3 rezultatīvas piespēles.

"Olympiakos" Eirolīgas pamatturnīra pēdējā kārtā piektdien savā laukumā uzņems Žaņa Peinera pārstāvēto Stambulas "Dariššafaka Tekfen". Pirejas vienība ar 14 uzvarām 29 spēlēs turnīra tabulā ieņem 11.vietu, bet astotajā pozīcijā esošajai Kauņas "Žalgiris" vienībai ir tāda pati bilance. Lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā, "Olympiakos" jāizcīna uzvara, cerot uz labvēlīgiem rezultātiem pārējos mačos.