foto: Mārtiņš Ziders
FOTOREPORTĀŽA: Kambala atgriešanās cīņā pārliecinoši nokautē baltkrievu bokseri
Kaspars Kambala 40 gadu vecumā profesionālajā boksā atgriežas ar uzvaru.
Citi sporta veidi
2019. gada 24. marts, 10:41

FOTOREPORTĀŽA: Kambala atgriešanās cīņā pārliecinoši nokautē baltkrievu bokseri

Jauns.lv / LETA

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala sestdien ar uzvaru atgriezās boksā, nokautējot pretinieku.

"LNK Fight Night 11" cīņu šova ietvaros Kambala supersmagās svara kategorijas ietvaros ceturtajā raundā nokautēja baltkrievu Aļaksandru Ņahajčuku.

Kaspars Kambala boksa ringā atgriežas ar uzvaru

Nesen profesionālo basketbolista karjeru noslēgušais Kaspars Kambala 40 gadu vecumā atgriezās boksa ringā. Viņš savā cīņā "LNK Fight Night 11" ...

gallery icon

Kambalam šajā cīņā piederēja izteikts pārsvars, bet uzvaru latvietis nodrošināja ceturtā raunda izskaņā, kad veica sitienu pa ķermeni. Baltkrievijas sportistam tikmēr lielas grūtības sagādāja pretinieka augums, jo viņam bija problēmas aizsniegt bijušā basketbolista galvu.

"LNK Fight Night 11" cīņu šovs

gallery icon

Latvietis boksam pievērsās 2007.gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē, abās uzvarot ar nokautu, bet 2008. gada jau debitēja profesionālajā boksā. Pirmā cīņa, kurā viņš izgāja uz ringa noslēdzās neizšķirti. Nākamās trīs cīņas Kambala uzvarēja, turklāt divas no tām ar nokautu. Drīz pēc tam viņš pameta boksu un atgriezās basketbolā.

Savukārt 28 gadus vecais Ņahajčuks profesionālā boksa ringā piedalījies sešās cīņās, izcīnot tikai vienu uzvaru.