foto: AP/Scanpix
Girgensons pret Bļugeru nespēlēs
Girgensons paliks ārpus sastāva arī "Sabres" spēlē pret Bļugera pārstāvēto "Penguins".
Hokejs
2019. gada 14. marts, 18:47

Girgensons pret Bļugeru nespēlēs

Jauns.lv / LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons šonakt paliks ārpus sastāva gaidāmajā Bufalo "Sabres" komandas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pret uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mačs Bufalo sāksies ceturtdien plkst.1 pēc Latvijas laika.

Girgensons palicis ārpus pieteikuma otra spēli pēc kārtas, jo otrdien nepiedalījās mačā pret Dalasas "Stars".

Bufalo komandai pēdējo pāris nedēļu laikā krietni pasliktinājušies rezultāti, jo "Sabres" hokejisti zaudējuši 11 no pēdējām 13spēlēm, kas krietni mazinājis viņu izredzes sasniegt Stenlija kausa izcīņu.

Tikmēr Bļugers ceturtdien rīta treniņā slidoja otrajā uzbrucēju virknējumā kopā ar "Penguins" zvaigznēm Jevgēņiju Malkinu un Filu Keselu, ar kurām spēlēja otrdien notikušajā mačā.

Girgensons šosezon 61 spēlē guvis trīs vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -11.

Savukārt Bļugers savā debijas sezonā 16 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīvas lietderības +4.

"Penguins" ar 85 punktiem 70 spēlēs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, kur "Sabres" ar 69 punktiem 69 mačos ir 12.pozīcijā. Pitsburgas vienība šobrīd ir "play-off" zonā, bet Bufalo komanda no tās atpaliek 12 punktus.