foto: Edijs Pālens/LETA
Jevpalovam divas rezultatīvas piespēles un otrās zvaigznes gods
Jevpalovs ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās pirmajos un trešajos vārtos.
Hokejs
2019. gada 17. februāris, 12:11

Jevpalovam divas rezultatīvas piespēles un otrās zvaigznes gods

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzēdams Lavālas "Rocket" komandai svinēt uzvaru.

"Rocket" viesos ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:2, 3:0) pārspēja Bingemtonas "Devils" hokejistus.

Jevpalovs ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās pirmajos un trešajos vārtos, tikdams atzīts par mača otro spožāko zvaigzni. Latvijas uzbrucējs šajā mačā metienus pa vārtiem neizdarīja, bet tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Viņš šajā sezonā 51 spēlē guvis deviņus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā pozīcijā ar 59 punktiem 51 cīņā ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", kurai ar 55 punktiem 52 spēlē seko Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kuras rindās lielāko daļu šīs sezonas spēlējis nu jau uz NHL izsauktais uzbrucējs Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā piektā ar 58 punktiem 55 mačos ir uz NHL izsauktā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", savukārt sestā ar 54 punktiem 52 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet pēdējo - astoto - vietu ar 50 punktiem 52 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".