foto: Edijs Pālens/LETA
VIDEO: Rīgas "Dinamo" līderis ar savu talantu sajūsmina visus KHL Zvaigžņu spēlē
Kolorītais aizsargs Metjū Maione šosezon jau piedalījies 46 Rīgas "Dinamo" mačos, kuros guvis 10 vārtus un atdevis 27 rezultatīvas piespēles.
Sporta zvaigznes
2019. gada 19. janvāris, 20:24

VIDEO: Rīgas "Dinamo" līderis ar savu talantu sajūsmina visus KHL Zvaigžņu spēlē

Jauns.lv

Rīgas ”Dinamo” aizsargs un viens no uzbrukuma līderiem Metjū Majone šajā nedēļas nogalē piedalās KHL Visu Zvaigžņu spēles pasākumos. Sestdien Tatarstānas galvaspilsētā Kazaņā norisinājās prasmju konkursi, bet svētdien norisināsies arī pati spēle.

KHL Visu Zvaigžņu spēlē Bobrova divīzijas komandā sākotnēji tika iekļauti divi "Dinamo" leģionāri kanādietis Metjū Majone un zviedrs Līnuss Videls, kurš gan savainojuma dēļ uz Kazaņu nav devies, bet prestižajā un izklaidējošajā pasākumā par viņa aizvietotāju tika izvēlēts kluba biedrs un vienības kapteinis Lauris Dārziņš.

Majones prasmes demonstrēšana, iespējams, bija iespaidīgākais dienas notikums, jo rezultatīvais aizsargs hokeja nūju un ripu bija nomainījis pret ģitāru un mikrofonu. Hokejists tūkstošu klātienē esošo līdzjutēju un TV skatītāju priekšā izpildīja pazīstamās amerikāņu grupas "The Lumineers" populārāko hitu "Ho Hey". Jāteic, ka Majones dziedātprasme un ģitārspēles māka sajūsmināja daudzus klātesošos. Baudām!

Šeit var arī apskatīties "The Lumineers" oriģinālversiju: