foto: Edijs Pālens/LETA
Ignatjevs kļūst par Vītoliņa asistentu "Davos" vienībā
Viktors Ignatjevs karjeras laikā strādājis Maskavas komandu "Dinamo" un "Spartak" treneru kolektīvos, kā arī KHL Latvijas vienībā Rīgas "Dinamo".
Hokejs
2019. gada 15. janvāris, 13:03

Ignatjevs kļūst par Vītoliņa asistentu "Davos" vienībā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja speciālists Viktors Ignatjevs atkal apvienojis spēkus ar Hariju Vītoliņu, kļūstot par viņa asistentu Šveices augstākās līgas (NLA) komandā "Davos", ziņo klubs.

48 gadus vecais speciālists iepriekš kopā ar Vītoliņu strādāja pērn rudenī, kad palīdzēja Latvijas komandai "Kurbadam" Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējā sezonā Ignatjevs bija Arta Ābola asistents Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Toljati "Lada", kas pērnpavasar tika izslēgta no līgas.

Ignatjevs karjeras laikā strādājis Maskavas komandu "Dinamo" un "Spartak" treneru kolektīvos, kā arī KHL Latvijas vienībā Rīgas "Dinamo". Nedaudz vairāk kā sezonu viņš bija Vītoliņa asistents Maskavas "Dinamo" komandā.

Ignatjevs spēlētāja karjeras laikā aizvadīja 12 spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" rindās, tāpat viņš spēlēja piecos pasaules čempionātos un 2002.gada Soltleiksitijas olimpiskajās spēlēs. Izlases rindās aizsargs aizvadīja 72 spēles, kurās guva 12 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles. Profesionālo karjeru Ignatjevs beidza 2010.gadā un jau tajā pašā rudenī pievienojās Rīgas "Dinamo" treneru kolektīvam.

Vītoliņš pie "Davos" stūres stājās pērn decembrī. Tiesa, viņa vadībā komanda nav īpaši uzlabojusi sniegumu un ar 27 punktiem 33 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu 12 vienību konkurencē, turklāt pirmais desmitnieks ir 19 punktu attālumā.