foto: AP/Scanpix
Cīkstoņa treneris atklāj pārsteidzošus faktus par bravūrīgo Konoru Makgregoru un viņa attieksmi pret naudu
Konora Makgregora ārišķības nekādā veidā neatspoguļo viņa attieksmi pret naudu.
Sporta zvaigznes
2018. gada 17. decembris, 11:19

Cīkstoņa treneris atklāj pārsteidzošus faktus par bravūrīgo Konoru Makgregoru un viņa attieksmi pret naudu

Jauns.lv

Jauktās cīņas mākslas (MMA) superzvaigznes īra Konora Makgregora treneris Džons Kavana sarunā ar pašmāju mediju "Independent" pastāstījis, kā viņa audzēknis tērē daudzos miljonus, ko nopelnījis gan par savām cīņas prasmēm, gan kolorīto izturēšanos ārpus ringa.

Treneris sarunā piemin daudzos pasaulslavenos sportistus, kuri tiek pie daudziem miljoniem, bet neprot apieties ar naudu un ātri vien zaudē visu savu iedzīvi, piebilstot, ka viņa audzēknis esot pavisam citādāks. Konors Makgregors esot taupīgs cenšas būt veiksmīgs uzņēmējs.

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā.

gallery icon
26

"Izklausās dīvaini, bet viņš gandrīz nemaz netērē naudu. Viss, ko viņš valkā, ir pēc līguma. Par to viņš ir saņēmis naudu. Mašīnas? - Tikai tādas, kas viņam ir iedotas. Arī pa restorāniem viņš nestaigā, jo viņam gatavo sieva. Pat mājas Konoram ir iekārtotas visai pieticīgi. Piedevām viņš arī neaizraujas ar azartspēlēm," pārsteidzoši par savu audzēkni izsakās Džons Kavana.

Konors Makgregors, neskatoties uz zaudējumu, cīņā ar Dagestānas izcelsmes krievu cīksotni Habibu Nurmagomedovu, tika pie visu laiku lielākā honorāra Galīgā cīņu čempionāta (UFC) vēsturē - trim miljoniem ASV dolāru.

Nurmagomedovs sakauj Makgregoru

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs sestdien Lasvegasā "Ultimate Fighting Championship 229" šovā pieveica skandalozo īru Konoru Makgregoru, pēcāk sarīkojot arī ievērojamas ...

gallery icon
60

Šī gada jūlijā žurnāls "Forbes" 30 gadus veco Makgregoru ierindoja kā ceturto visvairāk nopelnījušo sportistu pasaulē pagājušajā gadā. Pēc laikraksta datiem īrs nopelnījis aptuveni 99 miljonus ASV dolāru, no kuriem lauvas tiesa - 85 miljoni - ienākuši par leģendāro boksa cīņu pret slaveno amerikāni Floidu Meivezeru junioru. Arī tajā cīņā Konors zaudējis.

Ņujorkas policija aizved MMA zvaigni Makgregoru saslēgtu rokudzelžos

Ņujorkas policija aizturējusi skandalozo jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru, kurš tiks sodīts par noziedzīgu darbību veikšanu, tostarp uzbrūkot ...

gallery icon
38

Makregors savu MMA profesionāļa karjeru uzsāka 2008. gadā. Kopš tā laika viņš aizvadījis 25 cīņas, no kurām izcīnījis 21 uzvaru. Īru sportists kļuvis par UFC čempionu divās dažādās svara kategorijās.

Ilgi gaidītā boksa cīņa: Meivezers pret Makgregoru

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers sestdien vēsturē, iespējams, ienesīgākajā cīņā uzvarēja jauktās cīņas mākslas (MMA) slavenāko sportistu Konoru Makgregoru.

gallery icon
98