foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix
Stenlija kausa finālsērijas atkārtojumā čempioni "Capitals" pieveic "Golden Knights"
Šajā mačā divus vārtus iemeta "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš līdz ar to šobrīd savas NHL karjeras laikā izcēlies jau ar 611 vārtiem.
Hokejs
2018. gada 11. oktobris, 10:17

Stenlija kausa finālsērijas atkārtojumā čempioni "Capitals" pieveic "Golden Knights"

Jauns.lv / LETA

Pagājušās sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas atkārtojumā trofejas īpašniece Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) trešdien pieveica Vegasas "Golden Knights".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šajā mačā divus vārtus iemeta "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš līdz ar to šobrīd savas NHL karjeras laikā izcēlies jau ar 611 vārtiem, kas viņam līgas visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā ļāvis apsteigt leģendāro Bobiju Halu un pacelties uz 17.vietu.

Ovečkinam atlikusi 14 vārtu tiesa līdz tādām NHL zvaigznēm kā Džo Sakiks un Džeroms Iginla, kuri visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā atrodas dalītā 16.pozīcijā.

Teicamu maču "Capitals" rindās aizvadīja arī Jevgēņijs Kuzņecovs, kura kontā vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

"Daudz cilvēku sacēla lielu jezgu par mūsu izklaidēm pēc Stenlija kausa izcīnīšanas, taču puiši uz treniņnometni ieradās ļoti labā formā," sacīja "Capitals" aizsargs Brukss Orpiks.

Pagājušās sezonas Stenlija kausa finālā "Capitals" pieveica Lasvegasas komandu ar 4-1.

Vēl trešdien rezultatīvā mačā uzvaru izcīnīja Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā ar 7:4 (1:1, 3:2, 3:1) pieveica Otavas "Senators". Lielisks viesu rindās bija Jakubs Vorāčeks, kura rēķinā divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka vēl tikai otrdien "Flyers" ar 2:8 kapitulēja Sanhosē "Sharks" hokejistiem.

Vēl vienā trešdienas spēlē pirmo uzvaru sezonā izcīnīja Arizonas "Coyotes", kas viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Anaheimas "Ducks".

Teicams "Coyotes" vārtos bija somu vārtsargs Anti Rānta, kurš pamatlaikā atvairīja 23 metienus un tika galā arī ar visiem trim pēcspēles metieniem, bet uzvaru "bullīšos" viesiem nodrošināja Niks Kazinss.

Rietumu konferences kopvērtējuma vadībā ar septiņiem punktiem četrās spēlēs atrodas "Ducks", kas par diviem punktiem apsteidz "Blackhawks". Savukārt Austrumos vadībā ar septiņiem punktiem atrodas Karolīnas "Hurricanes", no kuras par punktu atpaliek Toronto "Maple Leafs".

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar četriem punktiem trīs mačos ir šīs konferences septītajā pozīcijā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās