foto: Reuters/Scanpix/LETA
Daličs turpinās trenēt Horvātijas futbola izlasi
Zlatko Daličs turpinās darbu valstsvienībā.
Futbols
2018. gada 10. augusts, 18:13

Daličs turpinās trenēt Horvātijas futbola izlasi

LETA

Zlatko Daličs, kurš jūlijā aizveda Horvātijas futbola izlasi līdz Pasaules kausa izcīņas finālam, turpinās darbu valstsvienībā.

foto: Reuters/Scanpix/LETA
Zlatko Daličs turpinās darbu valstsvienībā.

Pēc Pasaules kausa pastāvēja iespēja, ka Daličs varētu amatu atstāt, jo viņam radās nesaskaņas ar Horvātijas Futbola federācijas (HNS) vadību. Treneris publiski pauda, ka Pasaules kausa finālturnīra laikā no federācijas nav saņēmis atbalstu, tāpēc rūpīgi apdomās savas nākotnes perspektīvas.

Ceturtdien treneris tikās ar HNS prezidentu Davoru Šukeru, abiem atrisinot esošo saspīlējumu.

"Es uzskatu, ka mēs atrisinājām visus neskaidros jautājumus, tāpēc esmu gatavs jauniem izaicinājumiem ar izlasi," HNS citē Daliča teikto.

Astotā daļa Horvātijas sagaida savus varoņus Zagrebas ielās

Horvātijas futbola valstsvienību, atgriežoties mājās no Krievijā notikušā Pasaules kausa, kur tika izcīnītas sudraba medaļas, Zagrebas ielās sagaidīja vairāk nekā ...

gallery icon
70

Tikmēr Šukers pauda gandarījumu par atklāto sarunu ar izlases galveno treneri. "Mēs runājām par lietām, kuras nākotnē var paveikt labāk, vienojoties, ka turpināsim kopā doties pretim jaunām uzvarām," sacīja federācijas prezidents.

Formāla līguma pagarināšana ar Daliču plānota nākamajā federācijas padomes sēdē.

Putins, Makrons un Grabara-Kitaroviča lietusgāžu laikā apbalvo franču un horvātu futbolistus

gallery icon
53

Daličs ir viens no 11 pretendentiem uz Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) šī gada labākā trenera balvu.

Horvātijas izlase aizvadīja lielisku Pasaules kausa izcīņu, izcīnot sešas uzvaras, bet finālspēlē ar 2:4 zaudējot Francijai.

Daličs par izlases galveno treneri kļuva pērn oktobrī.

Francija gavilē, svin un priecājas par izcīnīto uzvaru

gallery icon
42