foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA
Hārtlija trenētajai "Avangard" nopietnas problēmas ar mājas arēnu
Boba Hārtlija jaunajā darbavietā viss nenotiek gluži kā NHL vai Šveices virslīgā.
Hokejs
2018. gada 25. jūlijs, 07:41

Hārtlija trenētajai "Avangard" nopietnas problēmas ar mājas arēnu

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Omskas "Avangard" savas mājas arēnas sliktā stāvokļa dēļ sezonu var nākties iesākt citur.

Jau iepriekš krievu mediji ziņoja, ka Omskas arēna, kur savas mājas spēles aizvada "Avangard", atrodas sliktā stāvoklī un tās pamatos ir plaisas. Zīmīgi, ka tieši šovasar tur tika veikti remontdarbi, kas gan saskārušies ar nopietnām problēmām.

Šobrīd zem lielas jautājuma zīmes ir arēnas nākotne un "Avangard" sezonu varētu iesākt citur. Kā novērojis "Sport-Express", kluba mājaslapā vairs nav atrodama informācija par savu mājas arēnu, lai gan iepriekš tur bija par to apraksts.

Izskanējusi informācija, ka "Avangard" varētu spēlēt Hantimansijskā, kur mājas mačus aizvada nesen no KHL izslēgtā "Jugra".

Pašlaik 57 gadus vecais Hārtlijs pavasarī ar "Avangard" parakstīja līgumu uz diviem gadiem, bet paralēli viņš turpina vadīt arī Latvijas valstsvienību.

"Avangard" aizvadītajā sezonā ar zināmām grūtībām sasniedza Gagarina kausa izcīņu, kur Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 zaudēja Ufas "Salavat Julajev" komandai.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.