foto: Reuters/Scanpix/LETA
Krištianu Ronaldu atstājis dzeramnaudā neticamu naudas summu
Krištianu Ronaldu UEFA Čempionu līgas finālmačā pārsteidza ar ļoti interesantu frizūru.
Sporta zvaigznes
2018. gada 20. jūlijs, 05:59

Krištianu Ronaldu atstājis dzeramnaudā neticamu naudas summu

Jauns.lv

Portugāles izlases un nule par Turīnas "Juventus" spēlētāju kļuvušais Krištianu Ronaldu jau vairāk nekā desmit gadus tiek pieminēts pasaules labākā futbolista kontekstā un arī dzīvo viņš ar pamatīgu vērienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas jau astotdaļfinālā Portugāles futbola izlases līderis atļāvās arī kādu brītiņu veltīt atpūtai, protams, neizmirstot arī sevi uzturēt formā, nodarbojoties ar aktīvu atpūtu.

foto: Reuters/Scanpix/LETA
Krištianu Ronaldu UEFA Čempionu līgas finālmačā pārsteidza ar ļoti interesantu frizūru.

Ronaldu ar ģimeni bija devies uz Grieķiju, kur arī tika parakstīts daudziem negaidītais līgums ar pēdējo sezonu Itālijas futbola flagmani Turīnas "Juventus". Kā viens no iemesliem, kāpēc Krištianu Ronaldu nolēma pamest karalisko spāņu klubu Madrides "Real", ar kuru trīs sezonas pēc kārtas uzvarēts UEFA Čempionu līgā, esot bijusi nauda. Ronaldu jūtas nenovērtēts, jo pēdējo gadu niknākais viņa konkurents argentīnietis Lionels Mesi no "Barcelona" pēc jaunā līguma parakstīšanas saņemot krietni vairāk nekā portugālis, bet "Real" vadība uzskatīja, ka Krištianu algas čeks esot tāds, kādam tam būtu jābūt.

Krištianu Ronaldu ierodas Turīnā

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš pirmdien ieradās Turīnas "Juventus" kluba rīcībā, preses konferencē paziņoja, ka vēlas pārrakstīt titulētā Itālijas ...

gallery icon
55

Kā vēsta britu medijs "The Sun", Ronaldu ar ģimeni pavadīja laiku viesnīcā "Costa Navarino", kur nakts vienai personai izmaksā no 500 eiro, bet, pametot elegantos apartamentus, portugālis viesnīcas darbiniekiem dzeramnaudā esot atstājis teju 20 000 eiro, jo viņam ļoti paticis atpūtas vietā pavadītais laiks. Grieķijas kūrorta darbinieki nolēma prāvo summiņu sadalītu visu starpā.

Jau ziņots, ka Madrides "Real" 10. jūlijā paziņoja par Krištianu Ronaldu pāreju uz Turīnas "Juventus". Pēc neoficiālas informācijas, portugāļa alga tur būšos aptuveni 30 miljoni eiro sezonā. Šī futbola pāreja Turīnas klubam izmaksās 112 miljonus eiro.

Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs

Krištianu Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa ...

gallery icon
41

Pēc pērnā gada oktobrī izdevumā "Forbes" publicētās informācijas, Krištianu Ronaldu ieņēma otro vietu Eiropas visvairāk pelnošo slavenību topā. Pēc medija rīcībā esošās informācijas, portugālis pērn nopelnījis aptuveni 93 miljonus ASV dolāru.

Nataša Rodrigesa - modele, ar kuru Ronaldu esot krāpis stāvoklī esošo draudzeni

Modele un un portugāļu realitātes šova "Love on Top" ("Mīlas virsotnē") zvaigzne Nataša Rodrigesa atklājusi par savu dēku ar pēdējo ...

gallery icon
12
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās