foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Krievijas prese ziņo, ka Znaroks pametīs SKA; viņam jau esot atrasts aizstājējs
Oļegs Znaroks februāra beigās olimpiskos sportistus no Krievijas aizveda līdz olimpisko spēļu zelta medaļām.
Hokejs
2018. gada 10. aprīlis, 17:23

Krievijas prese ziņo, ka Znaroks pametīs SKA; viņam jau esot atrasts aizstājējs

LETA

Oļegs Znaroks atstās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) flagmaņa Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera amatu, kamēr viņa vietu ieņems Iļja Vorobjovs, vēsta "Championat.com".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Znaroku un viņa SKA Sanktpēterburgā sagaida kā varoņus

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioni svētdien otro reizi vēsturē kļuva Sanktpēterburgas SKA komandu, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs ...

gallery icon
34

Pagājušās sezonas KHL čempione SKA svētdien noslēdza sezonu, jo Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās Maskavas CSKA vienībai, bet 55 gadus vecā Znaroka līgums noslēdzas līdz ar šīs sezonas beigām.

Lai arī krievu medijos SKA direktoru padomes loceklis Aleksandrs Medvedevs izteicās, ka labprāt redzētu Znaroku turpinām savu darbu, pēc "Championat.com" rīcībā esošās informācijas speciālists savu amatu atstās.

Tikmēr klubs otrdien paziņoja, ka treneru korpusam līdz 30.aprīlim ir spēkā esoši līgumi, bet sezonas vērtējumu sniegs SKA direktoru padome.

Pašlaik 43 gadus vecais Vorobjovs novembrī tika atlaists no Magņitogorskas "Metallurg" galvenā trenera amata. Viņam bijušas pārrunas arī ar Omskas "Avangard" klubu.

Oļega Znaroka ģimene

Hokeja trenera Oļega Znaroka ģimene. Viņam ar sievu Ilonu ir divas meitas – Viktorija un Alise, no kurām viena ir ...

gallery icon
15

Vorobjovs divas reizes kopā ar Magņitogorskas klubu uzvarējis Gagarina kausa izcīņā, vienā gadījumā to paveicot kā galvenais treneris.

Tikmēr 55 gadus vecais Znaroks kopā ar latvieti Hariju Vītoliņu par SKA treneriem tika apstiprināti pirms nepilniem diviem gadiem, un jau pirmajā sezonā vienība izcīnīja Gagarina kausu.

Savukārt 2012. un 2013.gadā Znaroks ar Vītoliņu līdz Gagarina kausam aizveda Maskavas "Dinamo" klubu.

Znaroks 2014.gadā tika apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, noslēdzot četru gadu līgumu, un uzreiz vienību togad aizveda līdz pasaules čempionu titulam, bet iepriekšējos trijos čempionātos šī komanda ieguva sudrabu un divas bronzas. Savukārt šogad šī speciālista vadībā olimpisko atlētu no Krievijas komanda uzvarēja Phjončhanas Olimpiādē. Tiesa, turnīrā nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās