Latvijā sirsnīgi sagaidīts pasaules visu laiku titulētākais skeletonists Martins Dukurs
foto: Vladislavs Proškins/F64
Martins Dukurs atgriezies Rīgā.
Sporta zvaigznes

Latvijā sirsnīgi sagaidīts pasaules visu laiku titulētākais skeletonists Martins Dukurs

Kasjauns.lv

Pasaules skeletona zvaigzne Martins Dukurs, kurš savā karjerā izcīnījis 50 uzvaras Pasaules kausa posmos un divas olimpiskās sudraba medaļas, bet Phjončhanā palika soli no pjedestāla, vakar sirsnīgā gaisotnē tika sagaidīts lidostā "Rīga.

Latvijā sirsnīgi sagaidīts pasaules visu laiku tit...
Phjončhanas olimpisko spēļu ceturtās vietas ieguvējs Martins Dukurs ceturtdien atrgriezās Latvijā no Dienvidkorejas.

Martins Dukurs atgriežas Latvijā no Phjončhanas

Phjončhanas olimpisko spēļu ceturtās vietas ieguvējs skeletonā Martins Dukurs ceturtdien atrgriezās Latvijā no Dienvidkorejas.

Martina sagaidītāju pulkā bija gan ģimene, gan draugi, gan līdzjutēji un oficiālas amatpersonas. Īpaši sirsnīgi Martinu sagaidīja viņa mīļotā sieviete Jana Krūmiņa, mamma Marina Dukure un abas meitas Marta un Magda.

Sarunā ar medijiem Martins neslēpa vilšanos, ka olimpiskajās spēlēs nav izdevies sasniegt cerēto, jo ceturtā vieta noteikti nebija tā, uz ko bija cerējis pats sportists. 

Tāpat skeletona zvaigzne atzinās, ka vēl nemaz nav domājis par saviem nākotnes plāniem, vai turpināt karjeru, vai pielikt tai punktu ar ceturto vietu olimpiskajās spēlēs. Pēc atgriešanās ikdienas mājās un ikdienas ritmā būs laiks arī pārdomām, tomēr Martins atzina, ka viņam padomā ir vēl vienu iepriekš neizmēģinātu kamanu testēšanu. Kas zina, varbūt tās Phjončhanā būtu palīdzējušas. Jaunākais no brāļiem Dukuriem atzina, ka priekšā ir ļoti smaga lēmuma pieņemšana.

Planētas titulētākais skeletonists Martins Dukurs piektdien pieļāva rupjas kļūdas pēdējā braucienā un palika bez medaļas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, sacensības noslēdzot ceturtajā vietā, kamēr viņa brālis Tomass Dukurs ieņēma piekto vietu.

Brāļi Dukuri un citi skeletonisti pēc pēdējiem braucieniem Phjončhanā

Planētas titulētākais skeletonists Martins Dukurs piektdien pieļāva rupjas kļūdas pēdējā braucienā un palika bez medaļas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, sacensības noslēdzot ...

Tikmēr Latvijas skeletonistu fiziskās sagatavotības treneris kādreizējais bobslejists Mihails Arhipovs atzina, ka šis sporta veids ir tik ļoti audzis, ka viena kļūda pilnībā izšķirusi visu. Cilvēki nebija pieraduši redzēt, ka Martins ir stabils un nekļūdās, bet šoreiz tieši tā arī noticis, jo viņš ir cilvēks, nevis robots.

Tomass un Dainis Dukurs atgriežas no Phjončhanas

Vakar no Phjončhanas Latvijā atgriezās pirmā daļa no mūsu skeletonistiem, kuru vidū arī olimpiskajās spēlēs piekto vietu izcīnījušais Tomass Dukurs ...