foto: Romāns Kokšarovs/F64
Vasiļjevs uz masāžas galda, bet Silovs, protams, pie kafijas: kā Kanninā dzīvo mūsu olimpiskie slidotāji
Deniss Vasiļjevs atbrīvo savus sacensībās piedzītos muskuļus.
Sporta zvaigznes
2018. gada 18. februāris, 13:30

Vasiļjevs uz masāžas galda, bet Silovs, protams, pie kafijas: kā Kanninā dzīvo mūsu olimpiskie slidotāji

Kasjauns.lv

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs ir divi olimpiskie ciemati: viens, kurā mitinās vairums sMūportistu, ir pašā Phjončhanā, bet otrs - kurā dzīvo ledus sporta veidu pārstāvji, (izņemot renes braucējus) netālajā Kanninā.

Latvijas delegācija slidotāju olimpiskajā ciematā Kanninā

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs ir divi olimpiskie ciemati: viens, kurā mitinās vairums sportistu, ir pašā Phjončhanā, bet otrs - kurā dzīvo ...

gallery icon
28

Bildēs redzami, kā ikdienu pavada mūsu slidotāji. Daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs, kuram sacensībās olimpiskajās spēlēs noslēgušās ar 19. vietu, atslābina muskuļus ar sporta masāžu. Latvijas delegācijas jaunākā dalībniece - daiļslidotāja 17 gadus vecā Diāna Ņikitina gatavojas savai olimpiskajai debijai. Ātrslidošanas trenere Evita Krievāne kaļ plānus, lai viņas audzēknis Haralds Silovs varētu lepoties ar kādu vēl labāku sasniegumu nekā 4. vieta 1500 metros, kamēr pats Haralds dara to, kas viņam sanāk, iespējams, tikpat labi kā slidot - kafijas gatavošana.

foto: Romāns Kokšarovs/F64
Kafijas guru - Haralds Silovs.

Haralda Silova hobijs ir kafija visās tās izpausmēs. Viņš prot ne vien pagatavot gardu dzērienu, bet lieliski orientējas tās šķirnēs, garšas niansēs, un viņam mājās ir pat kafijas laboratorija – apceļojot pasauli, viņš no katras valsts cenšas atvest kafijas pupiņas, savulaik Haralds atklāja sarunā raidījumam "Sporta Studija". Brīžiem viņš pat ir strādājis par baristu un sarunā ar Inetu Radēviču atklāj, ka reizēm ir izdzēris pat 2 litrus šī dzēriena dienā.

Phjončhanas olimpisko spēļu sportistu ciemats

gallery icon
46

Sportistu olimpiskais ciemats Phjončhanā

Olimpiskajās spēlēs būs divi olimpiskie ciemati. Viens no tiem sportistiem, kuri sacentīsies sniega disciplīnās, otrs - tiem, kuri startēs sacensībās ...

gallery icon
51

ci

Phjončhanas olimpisko spēļu sportistu ciemats

Pabeigti 2018.gada Phjončhanas olimpisko spēļu un Paraolimpiādes sportistu ciemati, piektdien paziņoja vietējā organizācijas komiteja POCOG.

gallery icon
25