foto: Reuters/Scanpix/LETA
Dārgākās biļetes uz visām Porziņģa mājas spēlēm varētu maksāt pat 400 000 ASV dolāru
Kristapa Porziņģa un viņa komandas biedru spēlēs nereti ir ļoti slavena publika, kuri liela daļa noteikti kļūs arī par "Suite sixteen" biedriem.
Sporta zvaigznes
2017. gada 8. oktobris, 06:12

Dārgākās biļetes uz visām Porziņģa mājas spēlēm varētu maksāt pat 400 000 ASV dolāru

LETA

Pasaules slavenākā sporta halle "Madison Square Garden" (MSG) sadarbībā ar dažiem ekskluzīviem Manhetenas restorāniem ir sagatavojusi pasaulē dārgāko piedāvājumu sporta spēļu skatīšanai klātienē, kas ietver arī Latvijas slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa mājas spēles Ņujorkas "Knicks" sastāvā.

MSG kopā ar "Tao Group" - restorānu un nakts izklaižu kompāniju - laiduši klajā piedāvājumu "Suite Sixteen", kas piedāvā apmeklēt visus 180 slavenajā arēnā notiekošos šis sezonas pasākumus, ieskaitot "Knicks" NBA spēles, "Rangers" NHL spēles, dažādus koncertus, tostarp Šakiras, Bilija Džoela, "The Killers" un daudzu citu pasaulē pazīstamu mākslinieku, un pat suņu izstādes. Pagaidām gan vēl oficiālas ziņas par šīs ložas apmeklētāju abonamentu cenām vēl nav, bet Ziemeļamerikas vadošais sporta medijs ESPN vēsta, ka dārgāko cena būšot 400 000 ASV dolāru.

Diamanta piedāvājums garantēs divas sēdvietas laukuma malā uz visiem 180 pasākumiem, kuri no 30. oktobra līdz 22. jūnijam norisināsies MSG, pudeli "Dom Perignon" šampanieša pudeli katram apmeklējumam, elitāra ēdināšana un dažādas izsmalcinātas uzkodas, kā arī papildu izklaides iespējas un četras aproces viesiem, kuri jau ar savām biļetēm ir tikuši iekšā arēnā. Tomēr idejas autori piebilsta, ka par alkoholiskajiem dzērieniem būs jāmaksā vēl papildus.

foto: Suitesixteenlounge
Publicēti arī pirmie attēli no elitārā kluba pasaules slavenākajā sporta arēnā.

Šī gada februārī MSG par 181 miljonu ASV dolāru iegādājās "Tao Group" kontrolpaketi (62,5%) un sāka domāt par kopīgu sadarbību. Tā arī radās ideja par "Suite Sixteen" izveidi, kas būs kā elitārs klubs pasaules slavenākajā sporta arēnā.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad sporta arēnā tiek izveidots īpašs (tikai reģistrēto dalībnieku) klubs. Pirmais ar šādu ideju izcēlās slavenais kanādiešu reperis Dreiks, kurš Toronto "Air Canada Centre" izveidoja ko līdzīgu. Kā atklāja viens no "Tao Group" dibinātājiem Noā Teperbergs, koncepts gan šeit būšot pavisam citādāks, proti, vienā gadījumā ir runa par naktsklubu, bet šeit: par elitāru klubu.

Teperbergs ir pārliecināts, ka šajā klubā būs publika, kādu nekur citur neatrast: uzņēmēji, slavenības, modeles, sporta zvaigznes - sabiedrības krējums."

foto: Suitesixteenlounge
Lai iekļūtu "Suite sixteen" telpās būs jābūt kluba biedram, vai jācer, ka kāds dalīsies ar papildus aprocēm.

Šajā klubā iekļūt būs iespējams tikai tad, ja cilvēks ir piereģistrējies vai saņēmis no kāda biedra aproci. Ar naudas žūkšņa vicināšanu pie ieejas durvīm šoreiz nebūs līdzēts.

Kā ESPN pastāstīja Teperbergs, neskatoties uz dārgo cenu, interese par pievienošanos klubam ir milzīga un viņš paredza, ka jau pirmdien, 9. oktobrī brīvu vietu vairs nebūs.