foto: Edijs Pālens/LETA
Ilggadējais Latvijas izlases uzbrucējs Bērziņš karjeru turpinās Vācijas trešajā līgā
Armands Bērziņš 2002. gadā ir ticis arī draftēts NHL.
Hokejs
2017. gada 26. septembris, 09:44

Ilggadējais Latvijas izlases uzbrucējs Bērziņš karjeru turpinās Vācijas trešajā līgā

LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Armands Bērziņš karjeru turpinās Vācijas pēc spēka trešās līgas komandā Dīsburgas "Fuchse", vēsta vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līgums ar 33 gadus veco Bērziņu noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

Bērziņš iepriekšējā sezonā spēlēja Francijas augstākās līgas komandā Amjēnas "Gothiques", 14 mačos iemetos divus vārtus un veicot piecas rezultatīvas piespēles.

Bērziņš spēlējis arī klubos Ukrainā, Baltkrievijā, Somijā, Itālijā un Kazahstānā, bet no 2008. līdz 2010.gadam, kā arī 2015./2016.gada sezonā, viņš pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Bērziņš pārstāvējis Latviju astoņos pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs. Iepriekšējo reizi valstsvienībā viņš spēlēja pirms trim gadiem.

Bērziņu 2002.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā piektajā kārtā ar kopējo 155.numuru izvēlējās Minesotas "Wild" komanda, tomēr pasaules spēcīgākajā līgā viņš nav aizvadījis nevienu spēli.

"Fuchse" no 2005. līdz 2009.gadam spēlēja Vācijas augstākajā līgā (DEL), bet iepriekšējā sezonā Dīsburgas komanda pēc spēka trešās līgas Ziemeļu divīzijas čempionātā izcīnīja otro vietu.

Vācijas pēc spēka trešās līgas jaunā sezona sāksies šonedēļ.