foto: AP/Scanpix/LETA
Porziņģa komandas biedrs un labs draugs Ernangomess iekļuvis NBA debitantu sezonas simboliskajā izlasē
Villijs Ernangomess (ar bumbu) un Kristaps Porziņģis (aizmugurē) cīņā pret citu NBA jauno talantu grieķu basketbolistu Janni Andetakumbo.
Basketbols
2017. gada 26. jūnijs, 22:10

Porziņģa komandas biedrs un labs draugs Ernangomess iekļuvis NBA debitantu sezonas simboliskajā izlasē

LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedrs un labs draugs Villijs Ernangomess iekļauts sezonas debitantu simboliskajā pieciniekā, vēsta līga.

Simboliskajā pieciniekā iekļuvuši arī Žoels Embīds un Dario Šaričs no talantiem bagātās Filadelfijas "76ers", Malkolms Brogdons no Milvoki "Bucks", un Badijs Hīlds, kurš sezonu iesāka Ņūorleānas "Pelicans" rindās, bet februārī tika aizmainīts uz Sakramento "Kings".

Pērn sezonas simboliskajā debitantu pieciniekā iekļuva Porziņģis.

Ernangomesu 2015.gada draftā otrajā kārtā ar 35.numuru izraudzījās "76ers", bet vēlāk viņš nonāca "Knicks" vienībā, kuras rindās pērnā gada 25.okobrī piedzīvoja debiju NBA.

Aizvadītajā sezonā centra pozīcijā spēlējošais Ernangomess vidēji mačā guva 8,2 punktus un izcīnīja 7,0 atlēkušās bumbas.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku spānis pārstāvēja "Sevilla" vienību, kurā divas sezonas spēlēja kopā ar Porziņģi.

Pirmdien tiks paziņots šīs sezonas NBA vērtīgākā spēlētāja balvas (MVP) ieguvējs, uz šo godu pretendējot Dāvja Bertāna komandas biedram Kavai Lenardam no Sanantonio "Spurs", Hjūstonas "Rockets" līderim Džeimsam Hārdenam un Oklahomasitijas "Thunder" zvaigznei Raselam Vestbrukam.

Savukārt uz labākā debitanta godu pretendē Brogdons, kā arī Embīds un Šaričs no "76ers", kas ceturtdien savā rīcībā ieguva Orlando "Magic" draftēto latvieti Anžeju Pasečņiku.