foto: Ekrānuzņēmums
Porziņģis gatavojas debijai Latvijas izlasē, lejot sviedrus dzimtajā Liepājā
Kristaps Porziņģis trenējas gan stadionā, gan basketbola zālē, gan trenažieru zālē.
Sporta zvaigznes
2017. gada 7. jūnijs, 07:07

Porziņģis gatavojas debijai Latvijas izlasē, lejot sviedrus dzimtajā Liepājā

Kasjauns.lv

Latvijas basketbola spilgtākā zvaigzne Kristaps Porziņģis vasarā nebūt nesēž tikai sociālājos tīklos, laikojot simpātisku modeļu bildes, bet arī ļoti cītīgi trenējas.

Kristaps Porziņģis aizvadījis divas veiksmīgas NBA sezonas tagad gatavojas trešajai, bet Latvijas sporta līdzjutējiem visvairāk interesē Liepājā dzimušā spēka uzbrucēja debija valstsvienībā. Lai Kristaps būtu gatavs palīdzēt Latvijas izlasei, šobrīd viņš lej sviedrus, slīpējot savu meistarību un trenējot fizisko gatavību, dzimtajā Liepājā. Ņujorkas "Knicks" basketbolista treniņi sava brāļa Jāņa uzraudzībā ir ļoti daudzveidīgi un cerēsim, ka jau pavisam drīz redzēsim to augļus arī basketbola laukumā. Kristaps sociālajos tīklos ir publicējis video no dažiem saviem pagājušās nedēļas treniņiem Liepājā.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Latvijas vīriešu basketbola izlases septembra sākumā Stambulā cīnīsies Eiropas čempionāta finālturnīrā, kur Latvijas valstsvienība ir ielozēta vienā apakšgrupā ar olimpisko spēļu vicečempioniem Serbijas izlasi, mājiniekiem Turciju, kā arī Krievijas, Beļģijas un Anglijas izlasēm.

Grupas un visa čempionāta vieniem no galvenajiem favorītiem Serbijas izlasei sastāvā būs arī viens no Kristapa labiem paziņām Nikola Jokičs, kurš ikdienā pārstāv NBA klubu Denveras "Nuggets". Abi spēka uzbrucēji nereti tiek salīdzināti, un daudzi eksperti cenšas izskaitļot, kuram varētu izveidoties spožāka karjera. Viens no Serbijas basketbola sociālo tīklu kontiem publicējis video, kurā redzams, kā Eiropas čempionātam un nākamajai sezonai savā dzimtajā Somborā gatavojas Jokičs.