foto: Edijs Pālens/LETA
Bez Lipmana un ar leģendāru galveno treneri. Jaunā Latvijas hokeja izlase dodas uz ikgadējo fotografēšanos
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kaspars Daugaviņš (nr.16) un Latvijas hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis pēc oficiālās fotografēšanās treniņu hallē pasaules čempionātā hokejā Ķelnē.
Hokejs
2017. gada 15. maijs, 10:18

Bez Lipmana un ar leģendāru galveno treneri. Jaunā Latvijas hokeja izlase dodas uz ikgadējo fotografēšanos

Kasjauns.lv

Latvijas hokeja izlase savā grupu turnīra pēdējā brīvdienā svētdien, 14. maijā, devās uz kopīgo fotografēšanos, kurā kopā ar valstsvienību bija arī jaunais Latvijas hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis un ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas hokeja izlase dodas uz fotografēšanos

Latvijas hokeja izlase savā grupu turnīra pēdējā brīvdienā svētdien, 14. maijā, devās uz kopīgo fotografēšanos, kurā kopā ar valstsvienību bija ...

gallery icon
48

Tāpat uz bildēšanos klāt, protams, bija arī Latvijas hokeja izlases jaunais galvenais treneris savulaik gan Stenlija kausu, gan Kaldera kausu ieguvušais, gan par NHL labāko treneri atzītais un Šveices NLA čempiontitulu izcīnījušais Bobs Hārtlijs, ar kura pievienošanos mūsu valstsvienībai ir mainījies gan spēles stils, gan spēlētāju psiholoģiskā pārliecība. Pēc daudzu hokeja ekspertu domām, tieši Hārtlija ieguldītais darbs sagatavošanās procesā uzskatāms par galveno iemeslu, kāpēc mūsu hokejistiem izdevies spert soli augšup, salīdzinot ar pēdējiem pasaules čempionātiem.

Citus gadus šajā kopbildē neatņemama sastāvdaļa bija arī ilggadējais Federācijas vadītājs Kirovs Lipmans, tiesa, pērn pasaules čempionātā Maskavā viņš izlaida šo tradīciju, kurā allaž bija piedalījies gan olimpisko spēļu kvalifikāciju laikā, gan planētas meistarsacīkšu laikā.