Futbols
2009. gada 23. oktobris, 12:49

Denisa Romanova "Slavia" nospēlē neizšķirti ar spāņu grandu "Valencia"

Jauns.lv

UEFA Eiropas līgas grupu turnīra trešās spēļu kārtas B apakšgrupas mačā ceturtdien sensāciju sagādāja Latvijas vārtsarga Denisa Romanova pārstāvētais Čehijas klubs Prāgas "Slavia", kas izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar Spānijas komandu "Valencia".

Romanovs gan šim mačam savainojuma dēļ netika pieteikts.

Spēles 28.minūtē "Slavia" vienību vadībā izvirzīja Riste Naumovs, bet 63.minūtē Davidam Navarro izdevās panākt izlīdzinājumu. Tas gan bija viss, uz ko "Valencia" futbolisti šajā mačā bija spējīgi, turklāt 85.minūtē sarkano kartīti saņēma Spānijas valstsvienības uzbrucējs Davids Vilja, kas nozīmē, ka nākamais UEFA Eiropas līgas mačs viņam būs jāizlaiž.

B apakšgrupas kopvērtējumā "Valencia" pēc šīs neveiksmes noslīdēja uz otro vietu, bet "Slavia" komanda, kurai šis bija pirmais punkts grupu turnīrā, joprojām atrodas pēdējā, ceturtajā vietā.

Tikmēr E grupas mačā Bulgārijas klubs Sofijas CSKA bez savainotā Latvijas pussarga Viktora Moroza sastāvā ar 0:2 (0:1) savā laukumā zaudēja "Basel" vienībai no Šveices, abus vārtus gūstot Šveices valstsvienības uzbrucējam Aleksandram Freijam.

E apakšgrupas kopvērtējumā CSKA patlaban atrodas pēdējā, ceturtajā vietā ar vienu izcīnītu punktu, bet "Basel" futbolisti, kuru rēķinā tagad ir seši punkti, negaidīti izvirzījās grupas līderpozīcijā, apsteidzot tādas komandas kā "Fulham" no Anglijas un "AS Roma" no Itālijas, kas ceturtdien Londonā savā starpā cīnījās neizšķirti 1:1.

LETA