Citi sporta veidi
2009. gada 5. decembris, 23:11

Miņinam 12. vieta divniekos

Jauns.lv

Latvijas bobslejists Jānis Miņins ar stūmēju Daumantu Dreiškenu Pasaules kausa izcīņas trešā posma sacensībās divniekiem sestdien izcīnīja 12.vietu.

Miņins pēc pirmā brauciena atradās desmitajā vietā, bet otrajā braucienā viņa pilotētais divnieks finišēja pēc 56,88 sekundēm.

Par trešā posma uzvarētāju kļuva šveicieša Beāta Hefti pilotētais divnieks, bet Miņins uzvarētājam zaudēja 0,89 sekundes.

Otro vietu izcīnīja cits šveicietis Ivo Rēgs, kurš no uzvarētāja atpalika 0,22 sekundes, bet trešajā vietā ierindojās amerikānis Stīvens Holkombs, kurš Hefti divu braucienu summā zaudēja 0,50 sekundes.

Kā ziņots, otra Latvijas ekipāža Edgars Maskalāns ar stūmēju Raivi Broku pirmajā braucienā ieņēma 22.pozīciju, nekvalificējoties otrajam braucienam, kurā piedalījās tikai 20 labākās ekipāžas.

Jau ziņots, ka sezonas pirmajā posmā divniekiem Miņins ieņēma 11.vietu, bet otrajā posmā Miņins ierindojās 13.vietā. Savukārt Maskalāns ar Broku pirmajā posmā ierindojās 21.vietā, bet otrajā posmā Maskalāna stūmējs bija Pāvels Tulubjevs - pirmajā braucienā viņi ieņēma 22.pozīciju, nekvalificējoties otrajam braucienam.

LETA