Kaspars Kambala spēlē un gūst 19 punktus
Basketbols

Kaspars Kambala spēlē un gūst 19 punktus

Jauns.lv

Eiropas Izaicinājuma kausa mačā 19 punktus guva Kaspars Kambala, tomēr Krasnojarskas "Jeņisej", kuru trenē Ainars Bagatskis, savā laukumā ar 78:84 zaudēja Beļģijas klubam Lježas "Belgacom".

Kaspars Kambala spēlē un gūst 19 punktus...
Kaspars Kambala aizvadīja sekmīgu spēli, neskatoties uz neseno traģēdiju.
Kaspars Kambala aizvadīja sekmīgu spēli, neskatoties uz neseno traģēdiju.

Kambala laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā realizēja septiņus no 13 divpunktu metieniem, kā arī piecus no 11 izmestajiem soda metieniem. Tāpat Kambala izcīnīja arī trīs atlēkušās bumbas, izpildīja divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas un laukumu atstāja nopelnīto piecu personīgo piezīmju dēļ. Kluba "Jeņisej" labā 19 punktus guva arī Lionels Čalmerss, savukārt viesu rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Maikls Grīns, kura rēķinā 23 punkti.

Otrajā E grupas spēlē otrdien bijušā "ASK Rīga" un Lietuvas izlases galvenā trenera Ramūna Butauta trenētais Ukrainas klubs "Doņeck" savā laukumā uzņems Rumānijas vienību Ploješti "Asesoft".

"Jeņisej" komandai tas bija pirmais zaudējums trīs aizvadītajās spēlēs, tomēr tā saglabāja pirmo vietu E grupas kopvērtējumā. Divas uzvaras trīs mačos ir arī klubam "Belgacom", "Doņeck" vienība tikusi pie vienas uzvaras, bet "Asesoft" basketbolisti pagaidām cīnās bez uzvarām. Pēc divu apļu turnīra, kas noslēgsies nākamā gada janvārī, divas labākās vienības iekļūs nākamajā kārtā, kur 16 komandas atkal tiks sadalītas apakšgrupās pa četrām vienībām.

Jau ziņots, aizvadītajā sestdienā mira Kambalas piecus mēnešus vecā meita Mikeila Anna Marija, tomēr sīkāki komentāri par šo traģēdiju nav sniegti. Meitenīte šī gada jūlijā piedzima Rīgā. Viņas māte ir Kambalas sieva Tifānija.

Šis Kambalam bija otrais bērns. Pirmais - Kristaps Andželo - piedzima viņa laulībā ar citu amerikānieti Džesiku. Tāpat Kambalas un Džesikas ģimene adoptēja vēl vienu puiku Diandrē.