Skrastiņam divi vārti un piespēle
Kārlis Skrastiņš aizvadīja vienu no savām visu laiku veiksmīgākajām spēlēm NHL.
Hokejs

Skrastiņam divi vārti un piespēle

Jauns.lv

Latvijas hokejists Kārlis Skrastiņš aizvadīja savu pēdējā laika veiksmīgāko spēli NHL, jo guva divus vārtus, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un tika pie spēles pirmās zvaigznes titula, palīdzot Dalasas "Stars" ar 4:3 uzvarēt Detroitas "Red Wings".

Skrastiņam divi vārti un piespēle...

Latviešu aizsargs guva savas komandas pirmos un pēdējos vārtus. Pirmo ripu pretinieku vārtos, kas Skrastiņam bija arī pirmā šajā sezonā un pirmā Dalasas kluba rindās, viņš iemeta otrā perioda sākumā, bet otros vārtus guva trešā perioda sākumā, "Stars" izvirzot vadībā ar 4:3, informē līga. Pēc Skrastiņa piespēles vienus vārtus guva arī Džeimss Nīls, kurš arī spēlē guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, savukārt viesiem vārtus guva Tomass Holmstroms, Pāvels Dacjuks un Tods Bertuci.  Latvijas izlases hokejists sestdienas spēlē uz ledus pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Spēles interesantākie momenti – video:

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar 1:2 zaudēja Ņujorkas "Rangers". Oskars Bārtulis zaudētāju rindās spēlēja 14 minūtes un 12 sekundes, nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -2, un izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Uzvarētājiem vārtus guva Kriss Drūrijs un Artjoms Aņisimovs, savukārt mājiniekiem goda vārtus guva Kriss Prondžers.

Spēles interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP