Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krievijas internetā katrs trešais ieraksts par Latvijas un Krievijas hokeja maču

Krievijas internetā katrs trešais ieraksts par Latvijas un Krievijas hokeja maču

Jauns.lv

Ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā ar nepacietību tika gaidīta abu valstu hokeja spēle. Krievu fani uzskata, ka tikai uzvara var reabilitēt viņu olimpisko komandu.

Krievijas internetā katrs trešais ieraksts par Lat...

Krievijas interneta blogu meklētājā ievadot vārdu „Latvija” atklājas, ka pēdējās stundās pirms mača katrs trešais ieraksts bija saistīts ar Latvijas – Krievijas hokejmaču.

Krievi ne tikai uzmundrin savus hokejistus un cer uz uzvaru, bet arī uzsver, ka Krievijas olimpiskās hokeja komandas uzvara pār Latviju reabilitēs visu Krievijas olimpiešu saimi. Pretējā gadījumā krievi sāks šaubīties par Krievijas sportistu spējām veiksmīgi startēt olimpiskajās spēlēs. Tas nozīmē, ka uz krievu hokejistu pleciem gulstas milzīgs atbildības slogs pret visiem sporta līdzjutējiem.

Līdz otrdienai lielvalsts – Krievijas sportistiem Vankūveras spēlēs nav veicies īpaši spīdoši – viņi ieguvuši tikai vienu bronzas medaļu.

Lūk, daži ieraksti Krievijas blogos:

Vpvpvpvp: „Kaut kā neveicas Krievijai šai olimpiādē. Bet pie mums jau joko, ka Latvija rīt zaudēs, iedvesmojoties no mūsu neveiksmēm.”

Dorokh: „Velns parāvis! Speciāli šodien, otrdien piecēlos divas stundas agrāk, lai noskatītos kaut vismaz pirmos divus Latvijas – Krievijas hokeja spēles periodus. Bet izrādās mačs ir rīt...”

Loonylaygud: „Latvija – Krievija. Ja godīgi, tad pat nezinu, par kuru komandu fanot. Bet nekas, vienkārši baudīsim hokeju. Spēle ir no rīta, tāpēc pirmo stundu skolā kavēšu.”

Ice_t-overtime: „Jau gatavoju validolu. Latvijas – Krievijas spēle simtprocentīgi būs pati „nervozākā” sacensība 2010. gada olimpiādē.”

Jenulik85: „Skatos olimpiādi un mani it nemaz neiedvesmo mūsu sportistu rezultāti. Trešdien pirmais krievu hokejistu mačs: Krievija – Latvija. Mēs ticam mūsu izmisušo puišu varonībai!”

Poetstakanov: „Neērti! Ja hokejs ir no rīta, vakarā būs paģiras.

Hooch: „Šodien spēlējam ar Latviju. Eh, nenopūdelēt šo spēli ar latviešiem. Pretējā gadījumā tāds kauns būs! Cerēšu uz mūsējo uzvaru.”

Elmārs Barkāns/Foto: LETA