Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
<<<
112

Avārijā uz Liepājas šosejas mirst vieglā auto šoferis: bojāgājušā tuvinieki nespēj valdīt emocijas, ieraugot šausminošo ainu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

17. oktobra rītā Liepājas šosejas posmu izgaismoja operatīvo dienestu bākugunis, jo tur sadūrās divas automašīnas. Satiksme ceļa posmā, kur notika traģiskā avārija, tika pilnībā bloķēta un autovadītājiem nācās izmantot apvedceļus, ziņo "Degpunktā".

Avārijā uz Liepājas šosejas mirst vieglā auto šofe...

Grāvjos abās šosejas pusēs gulēja pa vienai automašīnai. Avārija notikusi starp kravas automašīnu un vieglo automašīnu, kuras vadītājs gājis bojā uz vietas. Notikuma vietā ieradās vieglās automašīnas vadītāja radinieki, kuri nespēja valdīt emocijas, ieraugot šausminošo ainu.

Cietis arī otra transportlīdzekļa vadītājs, viņš ārstniecības iestādē nogādāts stabilā stāvoklī ar dažādām traumām. Avārijā iesaistītajai kravas automašīnai tika bojāta degvielas tvertne, kas izraisīja 500 litru degvielas noplūdi. Ugunsdzēsēji operatīvi savāca dīzeļdegvielu, lai tā neizplūstu tālāk.

Kompānijai "Schwenk" piederošā kravas automašīna virzījās Rīgas virzienā. Kā bija redzams ceļmalas pēdu nospiedumos, viņš strauji bremzēja un nobrauca grāvī, cenšoties izvairīties no bīstamās situācijas, taču neveiksmīgi. Kravas automašīna pārvadāja cementa cisternu.