2010. gada 8. aprīlis, 09:43

Par līdzjutēja mestu pudeli Kazaņas "Ak Bars" hokeja klubam būs jāmaksā 200 tūkstošu rubļu liels sods

Jauns.lv

Par kāda līdzjutēja mestu plastmasas pudeli pretinieku komandas virzienā Kazaņas "Ak Bars" hokeja komandai trešdien piespriests 200 000 Krievijas rubļu (3580 latu) liels naudas sods, informē Kontinentālā hokeja līga.

Līdzjutējs pudeli ar tajā esošo šķidrumu pirmdien meta Ufas "Salavat Julajev" komandas virzienā pēc Austrumu konferences fināla trešās spēles beigām. Mačā uzvaru svinēja Kazaņas hokejisti, tobrīd izvirzoties vadībā sērijā ar 3:0.

Soda nauda piespriesta, jo šis nebija pirmais līdzīga veida pārkāpums Kazaņas "Tatņeft" hallē, bet par iepriekšējiem pārkāpumiem klubs bija tikai brīdināts.

100 000 rubļu (1790 latu) liels naudas sods piespriests citam KHL klubam Balašihas HK MVD, jo vienā no Rietumu konferences finālspēlēm nav darbojusies vārtos esošā videokamera, tādējādi pārkāpjot KHL tehnisko reglamentu. Arī šajā gadījumā sods uzlikts par šosezon atkārtoti konstatētiem pārkāpumiem. Balašihas ledus hallē KHL Inspekcijas un kontroles departaments konstatējis arī citus reglamenta pārkāpumus, par kuriem komanda pagaidām ir tikai brīdināta. Arēnas medpunktā spēles laikā nebija neviena darbinieka, bet pirmajā Rietumu konferences finālspēlē pārtraukumos starp periodiem uzliets sliktas kvalitātes ledus.

Jau ziņots, ka šosezon par līdzjutēju mestiem priekšmetiem uz ledus līdzīgu soda naudu kā Kazaņas klubs saņēma arī Rīgas "Dinamo".

BNS