Robens guvis savainojumu. Bažas par spēlēšanu Pasaules kausā
2010. gada 6. jūnijs, 12:47

Robens guvis savainojumu. Bažas par spēlēšanu Pasaules kausā

Jauns.lv

Nīderlandes futbola izlases viens no līderiem Arjens Robens sestdien pārbaudes mačā ar Ungāriju guvis augštilba savainojumu, tādējādi radušās bažas par viņa spēlēšanu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā DĀR.

"Arjens nelidos uz DĀR sestdien kopā ar izlasi. Tam šobrīd nav jēga. Labāk būtu zaudējuši šajā mačā, nekā Robens gūtu savainojumu," pavēstīja Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Berts van Marvijks.

Arī valstsvienības kapteinis Džovanni van Bronkhorsts paskaidroja, ka Robens varot pārvietoties tikai ar grūtībām.

Minhenes "Bayern" pussargs kādu laiku paliks dzimtenē, kur izies medicīniskās pārbaudes.

Nīderlandes futbola izlase sestdien savā laukumā ar 6:1 (1:1) sagrāva Ungārijas valstsvienību pārbaudes mačā, gatavojoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram DĀR.

Jau spēles sestajā minūtē vadībā izvirzījās ungāri, bet Robins van Pērsijs pirmā puslaika vidū izlīdzināja rezultātu. Otrajā puslaikā Nīderlandes izlase ungāriem neatstāja nekādas cerības uz labvēlīgu iznākumu. Divus vārtus laukuma saimnieku labā guva Robens, bet pa reizei precīzi bija Veslijs Snaijders, Marks van Bomels un Eljero Elia. Spēles izskaņā Robens savainojuma dēļ bija spiests atstāt laukumu.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas notiks no 11.jūnija līdz 11.jūlijam, Nīderlandes izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Kamerūnas, Dānijas un Japānas valstsvienībām.

LETA