Uz pārbaudes laiku Rīgas “Dinamo” ieradīsies šveicietis Jurajs Šimeks

Uz pārbaudes laiku Rīgas “Dinamo” ieradīsies šveicietis Jurajs Šimeks

Jauns.lv

Pirms nepilna mēneša kasjauns.lv jau ziņoja, ka viens no Rīgas “Dinamo” interešu lokā esošajiem spēlētājiem ir slovāku izcelsmes Šveices izlases kandidāts Jurajs Šimeks.

Uz pārbaudes laiku Rīgas “Dinamo” ieradīsies šveic...
Šveices hokeja izlases kandidāts Jurajs Šimeks.
Šveices hokeja izlases kandidāts Jurajs Šimeks.

Tagad kluba oficiālajai mājaslapai šo informāciju ir apstiprinājis arī ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, kurš pastāstīja, ka ar 22 gadus veco hokejistu ir noslēgts līgums uz pārbaudes laiku. Šimekam sagatavošanās laikā un pārbaudes spēlēs būs jāpierāda sava lietderība komandas vadībai, kura pēc tam arī lems, vai pagarināt līgumu ar jauno uzbrucēju.

“Šimeks ir jauns un perspektīvs uzbrucējs, kurš pēdējās divas sezonas aizvadīja AHL klubā Norfolkas “Admirals” un pirms pēdējā pasaules čempionāta reāli pretendēja uz iekļūšanu Šveices izlases sastāvā,” kluba oficiālajā mājaslapā citēts Sējējs.

Aizvadītajā sezonā “Admirals” sastāvā Šimeks aizvadījis 75 spēles, guva 21 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka Rīgas “Dinamo” ir noslēdzis līgumus ar trim leģionāriem – amerikāņu vārtsargu Krisu Holtu, kā arī kanādiešu uzbrucēju Marku Hartiganu, kurš kluba sastāvā spēlēja pirms sezonas, un slovāku Tomašu Suroviju, kurš karjeras laikā 126 spēles ir aizvadījis arī NHL. Iepriekš bija izskanējusi informācija, ka “Dinamo” ir noslēdzis līgumu arī zviedru vārtsargu Henriku Karlsonu, taču hokejists pēdējā brīdī nolēma doties uz Nacionālo hokeja līgu, kur vienojies ar Kalgari “Flames” vienību.

kasjauns.lv/ Foto: hockeypictures.se