NBA čempioni „Lakers” zaudē Eirolīgas čempionei Barselonas „Regal”
Basketbols

NBA čempioni „Lakers” zaudē Eirolīgas čempionei Barselonas „Regal”

Jauns.lv

Pārbaudes spēlē basketbolā pagājušās sezonas ULEB Eirolīgas čempionvi Barselonas "Regal" ar 92:88 (21:24, 24:20, 23:26, 24:18) pieveica NBA aizvadītās sezonas spēcīgāko klubu Losandželosas "Lakers".

NBA čempioni „Lakers” zaudē Eirolīgas čempionei Ba...
Pīta Maikla lieliskais sniegums NBA čempioniem sagādāja milzums problēmu, tostarp arī Kobem Braiantam.
Pīta Maikla lieliskais sniegums NBA čempioniem sagādāja milzums problēmu, tostarp arī Kobem Braiantam.

Šajā mačā uzvarētājiem lielisku sniegumu nodemonstrēja Pīts Maikls, kurš guva 26 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles. Savukārt Huans Karloss Navarro "Regal" vienībai palīdzēja ar 25 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr "Lakers" komandā 25 punktus guva spānis Po Gasols, kurš arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet Kobe Braients, kurš vēl nav atguvis optimālo formu pēc labās kājas operācijas, šoreiz izcēlās ar 15 punktiem. NBA finālsērijas vērtīgākais spēlētājs laukumā pavadīja 24 minūtes, bet realizēja tikai 2 no 15 metieniem no spēles. Veiksmīgu spēli „Lakers” rindās aizvadīja pasaules čempions Lamārs Odoms, kurš guva 12 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas.

Šī cīņa tika aizvadīta kā pēdējā NBA Eiropas tūres ietvaros. Eiropas tūres pirmajā mačā svētdien Ņujorkas "Knicks" komanda Milānā ar rezultātu 125:113 pieveica Itālijas vienību Milānas "Armani Jeans", otrajā spēlē pirmdien Minesotas "Timberwolves" Londonā ar rezultātu 111:92 uzvarēja pēdējo divu sezonu NBA čempionvienību "Lakers", bet pēc tam "Timberwolves" ar 106:100 pārspēja "Knicks".

„Lakers” zaudē „Barcelona” – video:
kasjauns.lv/ LETA/Foto: AFP