"Spartak" galvenais treneris Pavlovs pirms mača ar "Dinamo" sola uzlabot aizsardzību

Jauns.lv

Par Maskavas "Spartak" galveno treneri pagājušajā nedēļā kļuvušais kādreizējais Latvijas izlases hokejists Igors Pavlovs jaunajā amatā sola uzlabot komandas spēli aizsardzībā.

"Spartak" galvenais treneris Pavlovs pirms mača ar...

Mainoties treneriem, pilnībā pārveidot komandas spēli nav vajadzīgs, taču pārmaiņas "Spartak" problemātiskajā aizsardzībā ir nepieciešamas, pirms pirmdien gaidāmās spēles ar Rīgas "Dinamo" teica Pavlovs. "Spartak" rīcībā ir pasaulē labākais vārtsargs Dominiks Hašeks un ātri spēlētāji, kam patīk uzbrukt vārtiem, komandas iespējas izvērtēja Pavlovs.

Jaunais galvenais treneris sola atbalstīt "Spartak" uzbrūkošo spēles stilu un īpaši piestrādāt pie darbības nevienādos skaitliskos sastāvos. No "Spartak" Pavlovs sagaida ne tikai iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīrā bet arī uzvaru vismaz vienā raundā cīņā par Gagarina kausu.

Pavlovs uzsvēra, ka ir pieradis izvirzīt augstus mērķus, jo tikai tā ir interesanti strādāt. Izmaiņas "Spartak" sastāvā viņš neplāno, un ir gatavs strādāt ar jau esošajiem hokejistiem.

Jau ziņots, ka pirmā spēle "Spartak" vadībā Pavlovam pirmdien Maskavā būs pret Rīgas "Dinamo".

BNS