Oļega Znaroka trenētajai Maskavas "Dinamo" piektais zaudējums pēc kārtas

Oļega Znaroka trenētajai Maskavas "Dinamo" piektais zaudējums pēc kārtas

Jauns.lv

Zaudējumu KHL regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo", kas izbraukumā ar 3:4 (2:3, 0:1, 1:0) piekāpās Čerepovecas "Severstaļ"

Oļega Znaroka trenētajai Maskavas "Dinamo" piektai...

Latvijas hokeja izlases un Maskavas "Dinamo" galvenajam trenerim Oļegam Znarkoam nav par ko priecāties.
Latvijas hokeja izlases un Maskavas "Dinamo" galvenajam trenerim Oļegam Znarkoam nav par ko priecāties.

Uzvarētājiem šajā cīņā vārtus guva Jozefs Straka, Nikolajs Bardins, Aleksejs Cvetkovs un Vadims Šipačovs. Savukārt Maskavas "Dinamo" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Leonīds Komarovs, bet vienus vārtus guva arī Aleksejs Medvedevs.

Citā mačā uzvaru izcīnīja Rīgas "Dinamo" viena no galvenajām konkurentēm Rietumu konferencē Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pieveica Sanktpēterburgas SKA. Vienīgos vārtus pirmās trešdaļas beigās guva Kirils Kņazevs, bet leģendārais "Spartak" vārtsargs Dominiks Hašeks atvairīja 31 pretinieku metienu.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" savā gada pirmajā spēlē otrdien izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 0:2, 1:1) zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šiem mačiem Maskavas "Dinamo" ar 74 punktiem 39 mačos ieņem otro vietu, "Severstaļ" ar 65 punktiem 40 cīņās atrodas trešajā pozīcijā, bet SKA ar 63 punktiem 39 mačos ierindojas ceturtajā vietā. Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 39 cīņās ieņem septīto vietu, pozīciju augstāk esošajai Baltkrievijas vienībai Minskas "Dinamo" zaudējot trīs punktus. Tikmēr piektajā vietā esošais Mitišču "Atlant" Latvijas klubu apsteidz jau par septiņiem punktiem. Savukārt "Spartak" komanda ar 52 punktiem 39 mačos ieņem astoto vietu, bet tai uz pēdām min "Torpedo", kas ar 50 punktiem 38 spēlēs atrodas devītajā pozīcijā.

LETA/Foto: LETA