Masaļskis veiksmīgs, "Jugra" pārliecinoša uzvara
2011. gada 21. janvāris, 22:46

Masaļskis veiksmīgs, "Jugra" pārliecinoša uzvara

Jauns.lv

KHL regulārā čempionāta spēlē piektdien pārliecinošu uzvaru izcīnīja Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska Hantimansijskas "Jugra", kas savā laukumā ar 6:2 (4:1, 0:0, 2:1) apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Masaļskis otro maču pēc kārtas sargāja "Jugra" komandas vārtus un šoreiz atvairīja 20 no 22 "Avtomobilist" hokejistu metieniem.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Igors Skorohodovs un Artjoms Buļanskis, bet pa reizei precīzi Andrejs Sidjakins un Jevgēņijs Hvostovs, savukārt viesiem ar precīziem metieniem izcēlās Valērijs Hļebņikovs un Vitālijs Sitņikovs.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja arī Latvijas aizsarga Māra Jasa pārstāvētā Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienība, kas izbraukumā ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) pieveica Kazahstānas komandu Astanas "Baris Tomēr Jass šajā mačā nepiedalījās.

Aizvadītajā spēlē "Ņeftehimik" labā vārtus guva Maksims Berezins un Andrejs Ivanovs, bet "Baris" komandā ar vienīgo precīzo metienu izcēlās Sergejs Gimajevs.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc šīm cīņām "Jugra" ar 77 punktiem 46 spēlēs atrodas piektajā pozīcijā, bet "Ņeftehimik" hokejisti ar 63 punktiem 45 mačos ieņem astoto vietu. Devītajā vietā esošo Čeļabinskas "Traktor" komandu pašlaik "Ņeftehimik" apsteidz jau par 13 punktiem.

Kā ziņots, pēc 54 regulārā čempionāta spēlēm Gagarina kausa izcīņai kvalificēsies astoņas spēcīgākās konferences komandas.

LETA/Foto: LETA