Policija un KHL vienojas turpināt sadarbību drošības īstenošanā hokeja spēļu laikā

Jauns.lv

Valsts policijas (VP) vadība un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pārstāvji ceturtdien vienojušies turpināt sadarbību drošības īstenošanā hokeja spēļu laikā.

Policija un KHL vienojas turpināt sadarbību drošīb...

VP priekšnieka palīdze Beāte Labinska pavēstīja, ka Valsts policijas vadība ceturtdien tikusies ar Kontinentālās hokeja līgas pārstāvjiem, lai pārrunātu iepriekšējo gadu sadarbības pieredzi un vienotos par turpmāko sadarbību, nodrošinot kārtību un drošību KHL spēļu laikā.

KHL pārstāvji norādīja, ka drošība KHL spēļu laikā ir ārkārtīgi nozīmīgs jautājums, un atzinīgi novērtēja iepriekšējo sadarbības pieredzi, kas tiek izmantota kā labs sadarbības piemērs darbā ar citām KHL valstīm.

Hokeja līgas pārstāvji lūdza arī nākotnē nodrošināt tikpat labu VP atbalstu un cer uz tikpat veiksmīgu turpmāko sadarbību.

Tikšanās laikā VP priekšnieks Ints Ķuzis paziņoja, ka VP tāpat kā iepriekš ir gatava sniegt atbalstu KHL, sadarboties un attiecīgi reaģēt, lai sasniegtu kopīgu mērķi – nodrošinātu kārtību un drošību.

Ķuzis uzsvēra, ka ārkārtīgi liela nozīme ir tieši dažādu risku izvērtēšanai, kas obligāti jāņem vērā, plānojot drošības pasākumus.

KHL jaunā sezona sāksies septembrī. Līgā piedalās viena Latvijas komanda – "Rīgas Dinamo".

LETA