Hokejs

"Liepājas metalurga" hokejisti pagarinājumā zaudē Soļigorskas "Šahtjor" vienībai

Jauns.lv

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē otrdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Soļigorskas "Šahtjor" komandai.

"Liepājas metalurga" hokejisti pagarinājumā zaudē ...

Šajā spēlē liepājnieku labā vārtus guva Sergejs Voroņins un Artūrs Mickevičs.

Uzvaras vārtus "Šahtjor" komanda guva pagarinājuma otrajā minūtē, kad precīzi meta Jaroslavs Čupris.

Ceturtdien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

Pēc otrā mača ar "Šahtjor" komandu liepājniekus gaida divu spēļu izbraukuma sērija, bet pēc tam komanda dosies uz Rumānijas pilsētu Mjerkurjačuku, lai aizvadītu Kontinentālā kausa turnīra otrās kārtas sacensības.

Latvijas čempioni spēlēs vienā apakšgrupā ar vietējo komandu "Csikszereda", Slovēnijas vienību Ļubļanas "Olimpija" un Kazahstānas čempioniem Atirau "Beibaris", kurā spēlē arī septiņi latvieši - Mārtiņš Raitums, Kristaps Stiģis, Renārs Demiters, Andrejs Smirnovs, Artūrs Ozoliņš, Gatis Gricinskis un Vitālijs Pavlovs.

Nākamajā kārtā iekļūs tikai grupas uzvarētāji.

BAČ kopvērtējumā šobrīd "Liepājas metalurgs" ar 16 punktiem 13 aizvadītajās spēlēs ieņem septīto vietu, bet "Šahtjor" ar 22 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pagājušajā sezonā "Liepājas metalurgs" BAČ regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, bet ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu. Pēc tam spēcīgākie hokejisti pievienojās "Liepājas metalurgs 2" vienībai, palīdzot tai triumfēt Latvijas atklātajā čempionātā.


LETA