Rīgas „Dinamo” ar ģimenēm restorānā
Sporta zvaigznes

Rīgas „Dinamo” ar ģimenēm restorānā

Jauns.lv

Brīvajā dienā starp spēlēm Rīgas „Dinamo” hokejisti ar ģimenēm devās uz viesnīcu „Islande Hotel”, kur 9. stāva restorānā notika speciālās „Dinamo” ēdienkartes prezentācija.

Rīgas „Dinamo” ar ģimenēm restorānā...
Ainārs Podziņš, Jānis Sprukts un Krišjānis Rēdlihs ar sievu Ivetu apmierināti pēc maltītes.
Ainārs Podziņš, Jānis Sprukts un Krišjānis Rēdlihs ar sievu Ivetu apmierināti pēc maltītes.

Tieši hokeja kluba „Dinamo” hokejisti, treneri un viņu sievas un bērni bija pirmie, kas, vērojot lielisko Rīgas panorāmu, nobaudīja viesnīcas „Islande Hotel” šefpavāres Kristīnes Otmanes radītos ēdienus, kas izstrādāti, balstoties uz apkopoto informāciju par hokejistu iecienītākajām maltītēm. Restorāna speciālajā „Dinamo” ēdienkartē iekļauti astoņi dažādi ēdieni – gan salāti, gan zupa, gan siltie ēdieni, gan saldais, un tieši šāda veida ēdienus hokejisti arī ēd gan pirms, gan pēc spēlēm. Ēdienu izgatavošanā tiek izmantoti ekoloģiski tīri Latvijas lauksaimniecības produkti, un, kā prezentācijā uzsvēra šefpavāre Kristīne Otmane, viņas vadītais restorāns savā virtuvē akcentē veselīgu un sabalansētu ēdienkarti.

Un, kādi tad brīnumi šajā ēdienkartē iekļauti? Protams, liellopu gaļas steiks, kas tiek pasniegts ar krāsnī ceptām saknēm un dzērveņu mērci, cepta foreles fileja, grūbu un ķirbju putra, pikanta ķirbju un garšaugu krēmzupa, dažādas svaigi spiestas sulas un arī saldējums.

Ginta Meijas ģimene gatavojas maltītei.

Rīgas „Dinamo” ar ģimenēm restorānā

Kasjauns.lv/Foto: Juris Vaidakovs