Citi sporta veidi
2012. gada 1. februārī, 20:28

5000 reportieru intervē spēlētājus Mediju dienā pirms svētdienas "Super Bowl" amerikāņu futbolā

Jauns.lv

Otrdien Indianapolisā notikušo Mediju dienu pirms svētdien paredzētās Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēles amerikāņu futbolā apmeklējuši vairāk nekā 5000 reportieru no visas pasaules, kā arī 6000 skatītāju, kam šo pasākumu bija iespēja vērot par maksu.

5000 reportieru intervē spēlētājus Mediju dienā pi...

Nozīmīgākajā vienas dienas sporta pasākumā ASV – amerikāņu futbola sezonas finālspēlē – spēkiem mērosies Ņujorkas ''Giants'' un Ņūinglendas ''Patriots'' komandas. Mediju diena pirms šīs spēles notiek jau tradicionāli, bet šogad pirmo reizi to, kā reportieri uzdod jautājumus spēlētājiem un treneriem, samaksājot 25 dolārus, varēja vērot arī publika.

''Tas ir lieliski! Tā ir pasākuma sastāvdaļa. Tagad mēs sapratīsim, kādēļ spēle ir populāra visā pasaulē,'' sacīja ''Giants'' treneris Toms Kaglins.

Intervēt sportistus bija ieradušies pat oriģināli ģērbušies pārstāvji no bērnu televīzijas kanāla ''Nickelodeon'', uz ko ''Patriots'' kvoterbeks Toms Breidijs reaģēja ar atzinību: ''Skaists tērps. Helovīns?''

Skatītājiem bija iespējams sekot līdzi spēlētāju iztaujāšanai ar nelieliem radioaparātiem, kur katru varēja noskaņot uz konkrēta spēlētāja frekvenci.

''Tas ir cirks,'' paziņoja ''Patriots'' spēlētājs Logans Menkinss. ''Es labāk pavadītu šo laiku viesnīcā, skatoties kādu filmu, vai pat gulētu, taču šis ir mūsu darbs. Mums jābūt šeit.''

''Super Bowl'' šogad risināsies 46.reizi un viena 30 sekunžu ilga reklāma TV kanālā NBC spēles laikā maksās 3,5 miljonus ASV dolāru.

BNS