Hokejs

"Liepājas metalurgs 2" hokejisti sasniedz Latvijas čempionāta finālu

Jauns.lv

Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālam sestdien kvalificējās pagājušās sezonas spēcīgākā komanda "Liepājas metalurgs 2".

"Liepājas metalurgs 2" hokejisti sasniedz Latvijas...

Pusfināla sērijas sestajā mačā "Liepājas metalurgs 2" ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) pieveica "SMScredit.lv" komandu.

Kaut 58.minūtē "SMScredit.lv" hokejists Agris Ozoliņš spēja samazināt rezultāta starpību līdz 3:4, pēdējā minūtē Linards Mazurs-Mago raidīja ripu tukšos vārtos, nodrošinot liepājniekiem uzvaru.

Šajā cīņā "Liepājas metalurgs 2" vienībai ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Gunārs Skvorcovs, bet pa reizei precīzi bija arī Jānis Straupe un Artūrs Kuzmenkovs.

Savukārt "SMScredit.lv" vienībā pa vieniem vārtiem guva arī Aleksandrs Baburins un Ronalds Cinks.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Liepājas metalurgs 2" triumfēja ar 4-2.

Kā ziņots, pirms tam Latvijas čempionāta finālā jau bija iekļuvusi Ozolnieki/Monarch" komanda, kas pusfinālā ar 4-0 pieveica "Juniors" vienību.

"Ozolnieki/Monarch" un "SMScredit.lv" regulārajā čempionātā ieņēma pirmās divas vietas, tāpēc izslēgšanas spēles sāka tikai no pusfināla. Savukārt komandas, kuras ieņēma 3.-6.vietu, savā starpā tikās ceturtdaļfinālā, bet Lietuvas vienībai Elektrēnu "Enerģija" vieta izslēgšanas spēlēs nebija atvēlēta.

Jau vēstīts, ka ceturtdaļfinālā līdz trijām uzvarām "Liepājas metalurgs 2" ar rezultātu 3-0 pieveica "Rīga 95" komandu, bet "Juniors" ar 3-0 apspēlēja JLSS/"Zemgale" hokejistus.

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kuram pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolnieki/Monarch".

LETA