Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Hokejs

Latvijas hokeja izlasei par ēdienkarti Stokholmas viesnīcā sūdzību nav

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlasei sūdzību par ēdienkarti viesnīcā, kurā tā mitinās pasaules čempionāta laikā, nav, jo ēdiens tiekot pasniegts gana kvalitatīvs, pietiekamā daudzumā un pasūtītajā laikā, sacīja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Latvijas hokeja izlasei par ēdienkarti Stokholmas ...

Neapmierinātību ar sadzīves apstākļiem, jo īpaši par ēdināšanu Stokholmas viesnīcā "Ericsson Globe Hotel", kas atrodas dažu minūšu gājienā no halles, kur notiek pasaules čempionāta cīņas, izteikuši Krievijas izlases pārstāvji, kuri ar sūdzību vērsušies pie viesnīcas administrācijas, pieprasot nomainīt ēdienkarti. Krievi bija sašutuši par to, ka gaļa bijusi pārcepta un ka vakariņas vajadzējis gaidīt 20 minūtes.

"Mums sūdzību nav. Sākotnēji visas komandas ēda kopā, taču arī tas ātri tika atrisināts, un tagad katrai komandai ēšana ir atsevišķi," pastāstīja Baldonieks.

Savukārt izlases ārsts Jānis Kvēps smēja, ka krievi sūdzējušies tāpēc, ka Latvijas izlase viņiem apēdusi vakariņās paredzētās vistas. "Sākumā varbūt bija lietas, kas jāuzlabo, taču tagad viss ir kārtībā, ēdiena pietiek visiem, un tas ir labs, un nekādas atšķirības ar citiem čempionātiem neredzu," piebilda izlases ilggadējais ārsts.

"Ericsson Globe Hotel" dzīvo četras pasaules čempionāta komandas – bez Latvijas un Krievijas arī Dānija un Itālija.

BNS