Futbols
2012. gada 26. jūnijā, 04:29

Itālijas futbola izlases treneri arī pēc iekļūšanas pusfinālā veikuši nakts gājienu uz klosteri

Jauns.lv

Itālijas futbola izlases treneri arī pēc iekļūšanas Eiropas čempionāta pusfinālā veikuši nakts pārgājienu uz klosteri, atkārtojot savu gājienu pēc tikšanas ceturtdaļfinālā, vēsta aģentūra AP.

Itālijas futbola izlases treneri arī pēc iekļūšana...

Itālijas izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli ar kolēģiem pēc atgriešanās valstsvienības bāzes vietā Krakovā četros no rīta ar kājām devās 11 kilometru garā ceļā uz netālu esošo klosteri. Jau ziņots, ka pēc tikšanas ceturtdaļfinālā 14 cilvēku liela Itālijas izlases treneru un apkalpojošā personāla grupa devās uz 21 kilometru attālo Kamaldolēzes klosteri, kur mitinās mūki, kuru priekšgājēji bijuši itālieši, kas savulaik pārcēlušies uz Poliju.

Klosterī visa Itālijas izlase viesojās arī pirms Eiropas čempionāta, kad treneri apsolīja, ka ar kājām veiks svētceļojumu uz klosteri, ja vien komanda tiks čempionāta astoņu labāko komandu skaitā. Arī, iekļūstot finālā, treneri ir gatavi nakts pārgājienam, savukārt izlases vārtsargs Džanluidži Bufons ir apsolījis, ka veiks vēl garāku svētceļojumu, ja vien itālieši uzvarēs visā čempionātā.

Jau ziņots, ka svētdien Kijevā ceturtdaļfinālā pret Angliju itālieši guva uzvaru pēcspēles 11 metru sitienos ar 4:2, jo spēles pamatlaiks un papildlaiks beidzās bez vārtu guvuma.

BNS