NBA superzvaigzne smejas par latviešu basketbolistu. VIDEO
Latvijas basketbolista Jāņa Dilevkas kuriozu ir ievērojis pat NBA zvaigzne Bleiks Grifins.
Basketbols

NBA superzvaigzne smejas par latviešu basketbolistu. VIDEO

Jauns.lv

Viens no labākajiem NBA spēka uzbrucējiem un bumbas triecējiem grozā no augšas Losandželosas “Clippers” spēlētājs Bleiks Grifins ir izveidojis savu sporta kuriozu izlasi, kurā ir atradusies vieta arī kādam no Latvijas groza bumbas censoņiem.

NBA superzvaigzne smejas par latviešu basketbolist...

Bleiks Grifins savu kompilēto video ir ievietojis vietnē Youtube.com, kurā tas ir apskatāms ikvienam interesentam. Kā trešais no desmit Bleika Grifina izvēlētajiem sporta kurioziem ir kāds video no aptuveni piecus gadus vecas Latvijas basketbola līgas (LBL) spēles starp komandām BK “Zemgale” un “ASK/Juniors”. “Zemgalietis” Armands Seņkāns izpilda soda metienu, kuru tagadējais LBL 1 komandas biznesa augstskolas “Turība” uzbrucējs Jānis Dilevka cenšas “nosist” no stīpas. Diemžēl neveiksmīgi, un Rēzeknē basketbola gaitas sākušais spēlētājs pretiniekiem palīdz gūt nevis vienu, bet pat divus punktus.

Bleiks Grifins latvieša kuriozu uzskata par smieklīgu, tomēr atzīst, ka tas ir iespējams un šādi kļūdīties ir neveikli, bet tas ir piedodami atšķirībā no vairākām citām epizodēm, kas ir redzamas viņa kuriozu izlasē.

Pats Grifins bija kandidāts uz vietu ASV izlasē dalībai Londonas olimpiskajās spēlēs, tomēr savainojuma dēļ viņš savai valstsvienībai nevarēs palīdzēt.


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video