"Red Wings" palaiž Dacjuku uz KHL Zvaigžņu spēli; par Kovaļčuku joprojām daudz neskaidrību
Pāvels Dacjuks un Iļja Kovaļčuks.

"Red Wings" palaiž Dacjuku uz KHL Zvaigžņu spēli; par Kovaļčuku joprojām daudz neskaidrību

Jauns.lv

Detroitas "Red Wings" zvaigzne Pāvels Dacjuks tomēr piedalīsies KHL Zvaigžņu spēlē un ir saņēmis atļauju atgriezties NHL vēlāk kā bija ierasts, intervijā ziņu aģentūrai "Detroit Free Press" pastāstīja viņa aģents Gerijs Grīnstīns.

"Red Wings" palaiž Dacjuku uz KHL Zvaigžņu spēli; ...

Grīnstīns intervijā stāstīja, ka Dacjuks jau bija izteicis vēlmi atgriezties NHL dienu pēc KHL zvaigžņu spēles, kas notiks šajā nedēļas nogalē, 13. un 14. janvārī, kam piekrita arī Detroitas hokeja klubs. 

"Pāvels mīl Red Wings. Viņš Detroitā ieguva savu vārdu. Viņš pieder Red Wings un Red Wings pieder viņam. Viņam ir atļauja piedalīties KHL Zvaigžņu spēlē," komentēja Dacjuka aģents.

Turpretim Iļja Kovaļčuks, Ņūdžersijas "Devils" uzbrucējs, izsakot vēlmi palikt Krievijā vairākas dienas ilgāk, joprojām nav saņēmis oficiālu apstiprinājumu no sava kluba par iespējamajām sekām šim lēmumam. Lai arī pats Kovaļčuks intervijā sport-express.ru apliecināja, ka nesteidzās atgriezties ASV, Ņūdžersijas kluba preses pārstāvji ir izplatījuši ziņojumu, ka gaida atgriežamies NHL zvaigzni savās rindās jau no pirmajām pirmssezonas trenniņnometnes dienām.

Kasjauns.lv, Foto: AFP/LETA